După divorţ, Raluca Moianu rămâne în vila din Pipera

Vasile Pârvan   
în Reality show
28/10/2013, 09:02
După divorţ, Raluca Moianu rămâne în vila din Pipera

Divorţează, dar se iubesc în continuare. Aşa se explică faptul că, după o căsnicie de 15 ani, Raluca Moianu şi Marius Ancuţa divorţează în linişte, fără să-şi spele rufele în public. Cei doi soţi au reuşit să se înţeleagă asupra tuturor aspectelor despărţirii, şi-au împărţit fără mari discuţii averea, iar fetiţa va rămâne la mamă, informează Click.

Din 2006, Raluca Moianu (44 de ani) şi Marius Ancuţa (46 de ani) au locuit într-o vilă din zona Pipera. Chiar dacă au decis să divorţeze, cei doi nu s-au certat nici o clipă asupra bunurilor pe care le-au dobândit în timpul căsniciei.

„Au mers la notar şi totul s-a rezolvat amiabil. În câteva zile se încheie divorţul. Ea va rămâne în vila din Pipera, care este pe numele ei, dar o va moşteni fetiţa (Mara Ilinca, n.r.). El s-a mutat acum vreo două săptămâni, în apartamentul pe care-l are în zona Victoriei”, a povestit, pentru Click!, o sursă din apropierea celor doi.

În acel apartament, au locuit Raluca şi soţul ei, medic stomatolog, înainte de a se muta în Pipera. „Ei îi plăcea foarte mult acea locuinţă şi a avut ceva nostalgii o vreme, după ce s-au dus la vilă”.

Şi asta nu e tot. În cei 15 ani de căsnicie, cei doi au reuşit să-şi păstreze independenţa financiară şi asta i-a ajutat mult şi în momentul separării.

„Fiecare are afacerea lui, nu au depins niciodată unul de celălalt din punct de vedere material. Fiecare are maşina lui, firma lui, casa lui”, a explicat aceeaşi sursă.

Cea mai de preţ comoară pe care vor trebui să o împartă altfel este Mara Ilinca (8 ani şi 9 luni). „Fata va locui cu ea, dar Mario va avea oricând dreptul să o vadă, nu doar în weekend-uri. S-au înţeles şi asupra programului. Au păstrat legătura, sînt doi oameni civilizaţi şi maturi”, a povestit un apropiat al celor doi.

A făcut anunţul despărţirii vineri

Raluca Moianu a anunţat despărţirea de Marius Ancuţa printr-o scrisoare deschisă, pe care a publicat-o pe site-ul firmei sale, replicavedetelor.ro: „După 15 ani de căsătorie, eu şi soţul meu am hotărât să ne separăm. Sîntem prieteni şi vom rămâne într-o relaţie strânsă pentru că avem împreună o fetiţă căreia îi vom acorda în continuare toată dragostea şi atenţia noastră. Nu vom putea evita speculaţiile, dar vrem să ştie cei ce sînt interesaţi de viaţa noastră privată că nu vom da amănunte despre despărţirea noastră. Voi vorbi în continuare cu presa, cu toată deschiderea, despre activitatea mea profesională, despre evenimentele organizate de agenţia mea de PR, Replica Vedetelor Events, despre activitatea mea didactică la Şcoala de televiziune Tudor Vornicu sau despre programele Radio Gold FM, unde sunt director de program”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×