Îngeraşul blond cu ochii albaştri, care fuma la 9 ani, bea la 11 şi se droga la 13 ani! GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
10/10/2017, 01:20
Îngeraşul blond cu ochii albaştri, care fuma la 9 ani, bea la 11 şi se droga la 13 ani! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

O cunoaştem de când era mică. Am vazut în zeci de roluri. A crescut practic în faţa camerelor de luat vederi. Sunt multe lucruri însă pe care nu le ştim despre Drew Barrymore, bloda cu chip angelic şi ochi albaştri. Vezi mai multe imagini sus, în Galerie Foto!

Provine dintr-o familie de actori, o adevărate dinastie Barrymore, care de mai bine de 200 de ani face istorie în lumea cinematografică. Stră-străbunicii ei John Drew, Loisa Lane Drew, străbunicii Maurice Barrymore şi Georgie Drew Barrymore, Maurice Costello şi Mae Costello şi bunicii ei, John Barrymore şi Dolores Castello au fost cu toţii actori foarte apreciaţi ai industriei cinematografice. Şi este şi fina lui Steven Spielberg! Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 7 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Drew Barrymore, internată la dezintoxicare la 13 ani

Cu o astfel de moştenire, puţin surprinzător a fost succesul pe care micuţa cu ochi albaştri şi bucle l-a avut începând cu vârsta de 9 ani, atunci când a primit prima nominalizare din carieră, pentru pelicula ”Irreconcialable Differences”. Acela a fost momentul în care a început declinul. Declin care se traduce, în cazul ei, prin consum de droguri. La 9 ani fuma deja ţigări, la 11 ani consuma alcool, la 12 ani fuma marijuana, iar la 13 priza cocaină. A fost internată de două ori la o clinică de dezintoxicare, la 13 şi 14 ani. La 15 ani a încercat să se sinucidă, pentru ca întreg tabloul dramatic să fie complet.

La 17 ani a pozat nud pentru revista ”Interview”. În acest pictorial apărea şi iubitul ei de atunci, Jamie Walters. Episodul nud s-a repetat în anul în care actriţa a împlinit 20 de ani, atunci când i s-a propus să pozeze pentru Playboy. Pictorialul s-a făcut, ba chiar i-a dat şi mai mult curaj actriţei care, la puţin timp după, a făcut un show memorabil în emisiunea lui David Letterman. Fix de ziua prezentatorului, în emisiunea pe care acesta o modera, Barrymore s-a urcat pe pupitru şi i-a arătat acestuia sânii. Totul s-a petrecut cu spatele la camerele de filmat, însă şocul a fost poate şi mai mare decât dacă s-ar fi văzut ceva.

Anul 2016 anunţa cel de-al treilea divorţ al actriţei Drew Barrymore de Will Kopelman, bărbatul cu care este căsătorită de trei ani şi cu care are doi copii, Olive (3 ani) şi Frankie (2 ani). „Eu şi cu soţul meu facem multe compromisuri… Micile lucruri pe care le poţi schimba pot face o relaţie mai puternică. Compromisul însemnă să te schimbi în mai bine. Este o ocazie ca tu să devii o persoană mai bună, mai deschisă”, declara actriţa, la un moment dat. Chiar şi aşa, iată, problemele au fost ireconciliabile.

Actriţa şi-a şocat fanii cu multitudinea de relaţii amoroase pe care le-a avut. S-a iubit cu actori importanţi de la Hollywood, dar şi cu cântăreţi. Printre iubiţii săi s-au numărat Jamie Walters, Eric Erlandson, Luke Wilson, Tom Green, Fabrizio Moretti, Justin Long, Zach Braff, Hugh Grant, Jason Segel, Ed Westwick, Leonardo DiCaprio, dar şi Heather Graham. Drew Barrymore a declarat în mai multe rânduri că este bisexuală.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×