Drame fără sfîrşit după incendiul de la Colectiv: „Irina ştie că tati e la serviciu, în delegaţie”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
03/11/2015, 12:15
Drame fără sfîrşit după incendiul de la Colectiv: „Irina ştie că tati e la serviciu, în delegaţie” GALERIE FOTO

Pe Luciana am remarcat-o în ediţia “X Factor” difuzată de Antena 1 pe 23 octombrie. A cântat impecabil, a fost pozitivă, haioasă şi a avut lipici la public şi datorită fetiţei ei de 4 anişori, care a făcut show pe scenă. Venise la preselecţii şi cu soţul, Cristian Răducanu, toboşar în trupa Bucium. Fericirea acestei familii perfecte a fost spulberată însă în seara fatidică de 30 octombrie.

Sunt amândoi înfrăţiţi cu muzica, aşa că venirea la “X Factor” a fost firească. Luciana Răducanu (33 de ani) a cântat în trupa Sahara, iar acum activează în proiectul Mazdrunka, iar soţul ei, Cristian (39 de ani), este toboşar în trupa folk-rock Bucium.

Sunt căsătoriţi din august 2007, iar acum 4 ani a venit în viaţa lor Irina, o bucurie de copil, care i-a cucerit instant şi pe juraţii de la Antena 1, Delia, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. La preselecţiile filmate în vară, în iulie, Luciana a cântat piesa lui Anouk, „Nobody’s wife”, a primit trei “Da” şi are mari şanse să ajungă în fazele superioare ale competiţiei, până în finală. Pe lângă talent, ea a atras atenţia şi cu familia ei frumoasă, soţul Cristian Răducanu venind împreună cu micuţa Irina să o susţină din culise. Aveau o voioşie molipsitoare, erau “un triunghi” perfect. Acum, din păcate, în locul zâmbetelor, în familia Răducanu s-a instalat disperarea.

– Vineri, 30 octombrie, în sufletul Lucianei a încolţit o spaimă cumplită şi le-a cerut ajutorul prietenilor de pe Facebook. “Tremur toată. Cristi este la clubul unde a avut loc explozia. Vă rog, dacă e cineva cu el, să îmi dea un semn. Are telefonul închis. Mor aici…”

Sâmbătă, 31 octombrie, solista ne-a ţinut la curent, cu inima plină de speranţă şi de rugăciune. “Cristi (n.r. – internat la Spitalul Militar Carol Davila) s-a trezit din coma indusă şi respiră singur. Am vorbit cu el de două ori. I-am zis să fie pozitiv, că totul va fi bine şi să se bucure că e în viaţă. Are 45% arsuri pe corp. Hai acasă întreg! Te iubim!”

– Duminică, 1 noiembrie, Luciana a invocat iar speranţa şi divinitatea. “Cristi a fost operat primul în această dimineaţă. Încă e sub efectul anestezicului. Sper să fie bine. Ne rugăm”.

– Luni, 2 noiembrie, solista a venit cu veşti mai bune despre soţul ei, tatăl micuţei Irina. “Am ales să vă ţin la curent. Toţi cei cu care am vorbit simt într-un mod inexplicabil că Cristi va fi bine! Pentru că este puternic, este calm, îl ştim cu toţii că e un om sănătos şi la minte, şi la corp. Şi mie mi-a demonstrat şi ieri, şi astăzi, vorbind la spital, că este pozitiv şi că se ţine tare. I-am spus că am vorbit cu voi toţi, i-am spus să nu îşi facă griji, pentru că el se nelinişteşte că ştie că eu trebuie să mă ocup acum de tot. Din punct de vedere fizic el va fi operat zilnic, curăţat, să sperăm că va avea corpul suficient de puternic să reziste şi să sperăm că nu vor apărea complicaţii în următoarele zile, care sunt critice. Ne rugăm non-stop la Dumnezeu. Şi spun în continuare… mă uit în ochii Irinei (care ştie că tati e la serviciu în deplasare), e veselă şi plină de iubire şi NU CRED că Dumnezeu vrea să îl ia pe tati de lângă ea”, a povestit Luciana.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×