Drama trăită de Rona Hartner în Franța din cauza pandemiei: „A fost nevoie să iau o derogare și o voi recupera”

Dan Suta   
în Stiri mondene
30/03/2020, 16:39
Drama trăită de Rona Hartner în Franța din cauza pandemiei: „A fost nevoie să iau o derogare și o voi recupera”
Rona Hartner a povestit cum trăiește carantina, în Franța. Sursa foto: Instagram

Rona Hartner se numără printre românii care se află în izolare departe de țară. Cântăreața își petrece perioada de carantină în Franța. De mai bine de 17 zile nu și-a mai văzut fetița în vârstă de 12 ani.

Rona Hartner, izolată de 17 zile în Franța, fără fetița ei

Artista a povestit despre situația dificilă prin care trece și ea, alături de românii din toată lumea și spune că ea a fost prima care și-a impus restricții, fără să mai aștepte apelul autorităților franceze.

Vedeta s-a autoizolat și de 17 zile nu și-a mai putut strânge în brațe fetița. Aceasta a povestit pentru ziarul Click! că tânăra este sub protecția tatălui ei, în Marsilia și că înțelege situația.

„Este foarte nasol. Boala nu este ținută sub control”

„Fata mea a rămas la taică-su și practic nu am putut să o recuperez. Am dus-o pentru un weekend la el, în Marsilia, și a rămas acolo pentru că a coincis chiar cu carantina. A fost nevoie să iau o derogare și o voi recupera”, a povestit Rona.

„Ea are 12 ani și a înțeles situația. Acolo, la tatăl ei, face antrenament, are o terasă foarte mare și stă pe terasă, în hamac, face box cu taică-su, își omoară timpul”, a completat cântăreața.

„Dacă socotesc bine este a 17-a zi de stat în casă și de carantină. Este e foarte nasol, pentru că boala nu este ținută sub control din punctul meu de vedere. Nu suntem pregătiți pentru o astfel de criză! Singurul mod să ne feri și să respectăm regulile este să nu ieșim din casă. Eu nu ies din casă pentru a nu îngreuna și mai mult situația”, a mai explicat Hartner.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×