Drama tânărului care și-a ars iubita de vie, în Buzău! Ce i s-a întâmplat în urmă cu doar 2 ani

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
28/02/2019, 14:05
Drama tânărului care și-a ars iubita de vie, în Buzău! Ce i s-a întâmplat în urmă cu doar 2 ani GALERIE FOTO
Drama tânărului care și-a ars iubita de vie, în Buzău!

Tânărul din Buzău care a și-a incendiat iubita trecut și el prin momente cumplite. Acum doi ani, mama sa vitregă s-a sinucis din cauza unor probleme financiare, scrie presa locală. Familia acumulase datorii, după ce a luat mai multe credite pentru a-și construi o nouă casă, în spatele Facultății Biotera.

Prima dramă din viața tânărului care și-a incendiat iubita

Puțină lume știe că tânărul Cosmin Dan nu era la prima dramă din viața sa. Acum un deceniu, mama sa biologică a murit de cancer și, ulterior, tatăl său s-a recăsătorit cu femeia care s-a sinucis în urmă cu doi ani, înghițind Furadan. Practic, mama vitregă a ales să își pune capăt vieții la fel cum a făcut-o și cântăreața Mădălina Manole, în 2010.

Cosmin este acum acuzat că și-a incendiat iubita de vie, într-un apartament din Buzău, asta după ce ar fi bătut-o până a lăsat-o inconștientă. Incidentul a avut loc pe 23 februarie și există indicii că tânărul a avut și doi complici. Pompierii sosiți la locul incendiului au descoperit urme de combustibil și au tras concluzia că focul a fost pus intenționat.

Ce se știe despre Cosmin

Cosmin Dan riscă acum închisoarea pe viață. Potrivit site-ului buzoienii.ro, tânărul ar fi de familie bună, dar a fost grav afectat de moartea mamei biologice și al mamei vitrege. El a absolvit un colegiu economic și era student la Universitatea de Științe Agronomie și Medicină Veterinară.

După moartea mamei sale biologice, Cosmin a postat de mai multe ori pe Facebook mesaje în care face referire la cea care i-a dat viață. „Ca să fii bogat, e de ajuns să strigi MAMA, iar ea să îți răspundă”, scria el, în iulie 2016, pe rețeaua de socializare.

„Lacrimi de iubire cad uneori din cer…”, scria el, în toamna anului trecut, când a postat o melodie tristă care i-a adus aminte de mama lui.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×