Drama prin care a trecut Andreea Marin. „N-am reusit sa ma pun inca pe picioare”

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
12/05/2018, 13:52
Drama prin care a trecut Andreea Marin. „N-am reusit sa ma pun inca pe picioare”

Drama prin care a trecut Andreea Marin.  Andreea Marin este una dintre cele mai puternice femei din showbiz-ul romanesc, dar viata ei a fost presarata cu impasuri. Vedeta nu si-a pierdut niciodata optimismul si curajul, care au ajutat-o sa mearga mai departe chiar si dupa cele mai cumplite drama. Si-a pierdut mama de la o varsta frageda, a trecut prin doua divorturi, iar in urma cu doi ani a murit si tatal ei, pe care il idolatriza.

Andreea Marin a marturisit ca anul 2016 a fost cumplit pentru ea, din punct de vedere personal. Vedeta a fost daramata de moartea tatalui ei. Aceasta a marturisit sincer ca inca nu si-a revenit si ca tatal ei era un sprijin pentru toata familia.

Drama prin care a trecut Andreea Marin.  „N-am reusit sa ma pun inca pe picioare”

Pentru Andreea Marin, tatal ei nu era doar un parinte. Drama prin care au trecut i-a facut sa devina cei mai buni prieteni si aveau o relatie extrem de speciala. Pierderea lui a lasat un gol imens in sufletul vedetei.

„Anul acela a fost greu din punct de vedere personal pentru mine. In primul rand din cauza pierderii tatalui meu, pe care nu o asteptam. Nu era ceva la care sa ma astept. Si, oricat de puternica as fi, pentru ca sunt un om care a trecut prin multe, dupa asta nu mi-am revenit.

N-am reusit sa ma pun inca pe picioare. Poate pentru ca tatal meu era un om foarte hotarat. Era un sprijin pentru noi toti cei din familie. Si practic acum am devenit eu cea mai varstnica din familie. E o responsabilitate pe care o simt apasatoare. Am o avere de la tata, ca sa spun asa. Era un izvor de intelepciune, era un om care avea si partea asta practica foarte bine dezvoltata. Dar era si putin poet, chiar boem. Era un barbat romantic, care citise mult.

Am ramas cu multe de la el. Pe de alta parte, el n-a fost pentru mine doar un tata. Gandeste-te ca noi am trecut impreuna prin cel putin o drama, eu fiind copil la acea vreme. Si nici tata nu era atunci prea varstnic, avea 38 de ani. In momentul pierderii mamei, caci despre el vorbim, noi am devenit cei mai buni prieteni ”, a marturisit Andreea Marin, intr-o emisiune tv.

Sursă: www.bzi.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×