Drama neştiută a unui cîntăreţ de la noi: Şi-a pierdut şi mama şi sora în doar 2 săptămîni

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
30/05/2015, 12:44
Drama neştiută a unui cîntăreţ de la noi: Şi-a pierdut şi mama şi sora în doar 2 săptămîni

Ştefan Hruşcă încălzeşte inimile fanilor, cu zâmbetul pe buze, însă nimeni nu a ştiut câtă durere se ascunde în inima lui…

Celebrul artist a mărturisit, în cadrul emisiunii „Dincolo de aparenţe”, care va fi difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, pe Antena Stars, că viaţa lui nu fost presărată cu evenimente fericite, concerte, sesiuni de autografe şi bucurii. Şi-a amintit că, micuţ fiind, a învăţat de la mama lui să gătească, iar când a ajuns părinte a aplicat aceeaşi metodă în cazul copiilor lui:

„Am învăţat, stând pe lângă ea, să fac mâncare. Efectiv, îmi place să gătesc. (…) Şi copiii mei fac la fel, stau pe lângă noi şi se uită cum gătim. Învaţă, pentru că sunt câteva reţete şi câteva lucruri pe are numai la mama le afli şi vrei să le dai mai departe gustul acela şi copiilor tăi”, a mărturisit Ştefan Hruşcă.

După a rememorat întâmplările fericite din perioada în care mama lui îl învăţa să fie om, nostalgic, artistul şi-a amintit de cea mai cruntă perioadă din viaţa lui. Mama lui a murit, din cauza supărării, la scurt timp după ce şi-a îngropat copilul cel mare – sora lui Ştefan.

„O pierdusem pe sora mea, cea mai mare…Care – eu aşa spuneam – a fost cea mai bună dintre noi, dintre cei patru copii. Un suflet deosebit! Şi..un părinte când îşi pierde copilul…este cea mai mare tragedie. Şi cred că mama a suferit şi, uşor, uşor, s-a stins. (…) În două săptămâni s-a topit…”, şi-a amintit, vizibil afectat, Ştefan Hruşcă.

sursa: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×