Drama neștiută din viața prezentatoarei Oana Cuzino. Fostul soț s-a sinucis după ce a omorât o persoană

Dan Suta   
în Stiri mondene
15/04/2020, 12:33
Drama neștiută din viața prezentatoarei Oana Cuzino. Fostul soț s-a sinucis după ce a omorât o persoană
Fostul soț ai prezentatoarei Oana Cuzino s-a sinucis la vârsta de 39 de ani. Sursa foto: Instagram

Oana Cuzino este una dintre cele mai frumoase și iubite prezentatoare tv din România, însă în spatele chipului angelic și al zâmbetului pe care îl afișează mereu se ascund multe povești pe care nu le știe lumea.

Fostul soț al celebrei Oana Cuzino s-a sinucis la începutul anului 2009

Fostul soț al realizatoarei emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?” de la PRO TV s-a sinucis în urmă cu mai mulți ani, după ce a omorât o femeie într-un accident.

Mircea Stănescu, primul soț al Oanei Cuzino, a fost un om greu la sfârșitul anilor 1990, fiind consilierul a doi premieri ai României. Bărbatul care a avut un mariaj scurt cu vedeta a fost implicat într-un grav accident rutier pe 27 decembrie 2008, în urma căruia a murit o persoană.

Năpădit de sentimentul de vinovăție, Mircea nu și-a putut ierta niciodată faptul că din cauza lui a murit un bărbat, chiar dacă a fost vorba despre un accident.

Acesta și-a pus capăt zilelor, împușcându-se în cap, pe 5 ianuarie 2009, la câteva zile după accidentul care îi dădea coșmaruri, scrie ciao.ro.

Vedeta a trecut prin două divorțuir. Cu al doilea soț, un afacerist israelian, are o fată

Afaceristul și consilierul politic a decis să se pedepsească în acest fel la vârsta de 39 de ani, momentul în care s-a sinucis fiind la ani buni distanță de relația pe care o avea cu Oana Cuzino.

Vedeta PRO TV nu a vorbit niciodată despre acest eveniment nefericit din familia primului ei soț, dar cu siguranță a marcat-o profund, căci cei doi aveau o relație specială și după divorț.

Oana Cuzino s-a recăsătorit după divorțul de Mircea cu omul de afaceri Yoav Shtern, împreună cu care are o fetiță minunată pe nume Naomi.

Căsnicia cu afaceristul israelian a durat mai bine de 12 ani, însă și-au dat seama după acest timp că nu mai au nimic în comun, fapt pentru care au divorțat.

Oana a rămas în relații apropiate cu fostul ei soț, în vârstă de 67 de ani, mai ales de dragul fetiței lor. De la această despărțire, nu se mai știe dacă prezentatoarea de televiziune a făcut loc unui alt bărbat în inima ei.

Vedeta a apărut în ultima vreme singură la evenimentele mondene unde era invitată, semn că îi priește viața de burlacă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×