Drama lui Ionuţ „Jaguarul” de la Exatlon!

Claudiu Ilie   
în Reality show
16/02/2018, 18:45
Drama lui Ionuţ „Jaguarul” de la Exatlon! GALERIE FOTO

Putini ar fi pariat pe Ionut Liviu Sugacevschi la Exatlon, la inceputul show-ului. Meciul cu Mexicul, in care „Jaguarul” a invins de trei ori fara drept de apel, l-a transformat in marea revelatie a Exatlonului. In afara ca este un sportiv desavarsit, Ionut este si un exemplu de caracter, dovada fiind o intamplare care a avut loc cu trei ani in urma.

In 2015, Ionut „Jaguarul” a fost invitat sa lupte la o gala de kickbox in care reprezentantii Romaniei i-au infruntat pe cei ai Republicii Moldova. Gala s-a numit „Juniorii Tuzla”, iar Ionut fusese invitat din partea unui club de arte martiale din Galati, sa apere culorile Romaniei.

Cu putin timp inainte sa intre in ring, „Jaguarul” a primit o veste care l-a devastat pur si simplu: trei prieteni ai lui murisera intr-un tragic accident de circulatie.

Inainte sa inceapa lupta, Ionut a cerut microfonul si a rugat publicul sa tina un moment de reculegere in memoria celor trei prieteni pe care i-a pierdut. S-a lasat linistea peste sala din Tuzla, iar dupa cateva minute, cand gongul a batut, Ionut si-a infruntat adversarul cu lacrimi in ochi. Pana la urma, a pierdut, insa a facut-o cu demnitate.

La finalul meciului, adversarul lui Ionut a facut un gest superb, care a starnit admiratia publicului. Pascali i-a inmanat lui Ionut medalia de aur si cupa pe care a primit-o de la organizatori, spunandu-i ca el este adevaratul campion al serii informeaza www.stirilekanald.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×