Drama lui Ionuţ „Jaguarul” de la Exatlon!

Claudiu Ilie   
în Reality show
16/02/2018, 18:45
Drama lui Ionuţ „Jaguarul” de la Exatlon! GALERIE FOTO

Putini ar fi pariat pe Ionut Liviu Sugacevschi la Exatlon, la inceputul show-ului. Meciul cu Mexicul, in care „Jaguarul” a invins de trei ori fara drept de apel, l-a transformat in marea revelatie a Exatlonului. In afara ca este un sportiv desavarsit, Ionut este si un exemplu de caracter, dovada fiind o intamplare care a avut loc cu trei ani in urma.

In 2015, Ionut „Jaguarul” a fost invitat sa lupte la o gala de kickbox in care reprezentantii Romaniei i-au infruntat pe cei ai Republicii Moldova. Gala s-a numit „Juniorii Tuzla”, iar Ionut fusese invitat din partea unui club de arte martiale din Galati, sa apere culorile Romaniei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cu putin timp inainte sa intre in ring, „Jaguarul” a primit o veste care l-a devastat pur si simplu: trei prieteni ai lui murisera intr-un tragic accident de circulatie.

Inainte sa inceapa lupta, Ionut a cerut microfonul si a rugat publicul sa tina un moment de reculegere in memoria celor trei prieteni pe care i-a pierdut. S-a lasat linistea peste sala din Tuzla, iar dupa cateva minute, cand gongul a batut, Ionut si-a infruntat adversarul cu lacrimi in ochi. Pana la urma, a pierdut, insa a facut-o cu demnitate.

La finalul meciului, adversarul lui Ionut a facut un gest superb, care a starnit admiratia publicului. Pascali i-a inmanat lui Ionut medalia de aur si cupa pe care a primit-o de la organizatori, spunandu-i ca el este adevaratul campion al serii informeaza www.stirilekanald.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×