Drama lui Carmen Șerban! Cum a slăbit peste 20 de kg: „M-am topit pe picioare!”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
16/12/2018, 16:19
Drama lui Carmen Șerban! Cum a slăbit peste 20 de kg: „M-am topit pe picioare!”
Carmen Șerban, mai slabă cu 15 kilograme din cauza unei drame!

Carmen Șerban a slăbit în ultimii ani mai bine de 20 de kg, din păcate, schimbarea a venit ca urmare a unei suferințe sufletești. Iubita cântăreață a făcut declarații în cadrul emisiunii Antena Stars despre ceea ce a făcut-o să ia viața de la capăt, renunțând la atâtea kilograme, la 7 dintre ele chiar prea brusc.

Se pare că drama prin care a trecut acum aproape doi ani încă o urmărește. Artista a pierdut o persoană foarte dragă sufletului său, așa cum l-a numit în repetate rânduri, sufletul pereche. De atunci, a început să-și schimbe ușor viața și să scape kilogram cu kilogram. Carmen Șerban a încercat să slăbească de nenumărate ori de-a lungul timpului, astfel că a povestit că, cu cât se străduia mai tare, cu atât nu reușea. Tocmai, atunci când nu și-a propus, povestea tragică din viața ei și-a spus cuvântul asupra psihicului și fizicului său.

Carmen Șerban, drama care a făcut-o să scape de kilograme!

Carmen Șerban a făcut declarații despre cum a reușit aceasta să slăbească, dacă a ținut o dietă sau de la ce s-a abținut. Din păcate, un caz nefericit a făcut-o pe cântărață să ajungă cu mai bine de 20 de kg mai slabă. Artista a scăpat de 7 kilograme întâi, apoi ușor s-au topit și celelalte nedorite.  „Am „permisiunea” de a mânca fructe de mare, deși pe mine nu ma ajutat să slăbesc, n-am avut o gastrită, așa cum s-a spus. Dintotdeauna am mancat nesănatos, nu selectez, dacă îmi place ceva, mănânc. S-a întamplat atunci ca cineva drag sufletului meu să se duca, înainte de ziua mea, atunci am topit 7 kg. Apoi am mai slăbit câte un un kg.

Carmen Șerban
Carmen Șerban

Cu toate astea, am mai mâncat o clătită, un papanaș. Suferința m-a ajutat să slăbesc nevrând. Până la el nu am mai pierdut pe nimeni, nu m-am mai confruntat cu o asemenea situație. A trecut un an jumătate, aproape doi, și tot îmi amintesc. Pentru mine a fost sufletul meu pereche, o durere pe care n-aș fi conștientizat-o că aș fi putut să o am. Când pierzi pe cineva cu care ai legături sufletești de la Dumnezeu, nu te mai vindeci niciodată. Se întâmplă lucruri pe care le făceam împreună și mă duc direct cu gândul la el”, a declarat Carmen Șerban despre cum a reușit să slăbească, în cadrul Antena Stars.

Carmen Serban, mai slabă cu 15 kilograme!

Am slăbit 15 kilograme, le-am slăbit pentru mine. Nu ţin dietă, mănânc de toate. Azi am gătit ceva. Am mâncat cotlete de porc şi am băut o cafea. Atât toată ziua. Foarte rar mănânc pâine, am scos pâinea şi ciocolata şi se simte, chiar se simte. N-am făcut nimic să slăbesc, a murit anul trecut cineva foarte drag mie şi de atunci am continuat să slăbesc. Acum mă menţin, nu mă mai îngraş. Vreau să mai slăbesc vreo 2-3 kg că am multe rochiţe pe care vreau să le port. Seara dacă mi se face foame mănânc salată verde cu ton sau o salată cu brânză şi cu roşii”, a mărturisit artista. Unii din apropiați și mai ales fanii cântăreței s-au cam îngrijorat la schimbările bruște făcute asupra fizicului său, dar Carmen Șerban a afirmat de multe ori că se simte bine în corpul ei, oricum ar fi acesta și oricărei decizii de a slăbi l-ar supune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×