Drama lui Alex Dima de la PRO TV! Soția lui a murit de cancer! Ce s-a întâmplat înainte

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
24/02/2019, 11:05
Drama lui Alex Dima de la PRO TV! Soția lui a murit de cancer! Ce s-a întâmplat înainte GALERIE FOTO
Soția lui Alex Dima de la Pro TV a murit de cancer, din vina unui medic

Alex Dima, reporterul emisiunii România, te iubesc, de la Pro TV, a trecut printr-o adevărată dramă în momentul în care soția lui a murit de cancer. Jurnalistul a povestit cum mama copilului său s-a stins din viață din cauza unui medic, la doar un an și șase luni după ce născuse.

Femeia a fost diagnosticată cu cancer în ultima fază la doar un an după nașterea fiicei lor. Alex Dima și soția lui au luptat până în ultima clipă, motivați de fetița lor. E cumplit când afli o astfel de veste. Probabil dacă nu era Sara, nu știu ce s-ar fi întâmplat, probabil o luam razna sau probabil nu mai știați nimic de mine niciodată în România, pentru că am avut foarte multă ură pe locul acesta. Pe locul ăsta pentru că (soția mea-n.r.) a ajuns într-un spital, la un doctor care nu a tratat-o așa cum trebuie și puteam să aflăm din vreme ce i s-a întâmplat, ce i se întâmplă, de fapt. N-am știut, i s-au dat niște creme, la vremea respectivă”, a declarat Alex Dima la Pro FM.

Soția lui Alex Dima de la Pro TV a murit de cancer, din vina unui medic

Jurnalistul a povestit că a fost cu soția sa la doctor și i s-a spus inițial că nu are nimic grav, fiind sfătuită să meargă acasă liniștită. Când în cele din urmă a aflat că are cancer, pentru soția lui Alex Dima a fost prea târziu. Jurnalistul și-a reproșat multă vreme că și-a dus soția la un medic anume, l-a dat pe acesta în judecată, iar Colegiul Medicilor i-a interzis să mai profeseze. Numai că procuratura a închis în cele din urmă dosarul. „Puteam să mă lupt, cumva îmi reproșez că nu am luptat cu armele mele, dar am vrut să fiu un cetățean corect și pe ea oricum nu o mai aduceam înapoi”, a spus Alex Dima.

Alex Dima, alături de fetița lui
Alex Dima, alături de fetița lui

Reporterul Pro TV a mers cu soția la cei mai buni medici din Austria, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic, iar femeia a murit de cancer. Din momentul în care am aflat, au mai fost șase luni.(…) Soția mea era un om mult mai credincios decât sunt eu și mai ales după ce a aflat că s-a îmbolnăvit îmi punea niște întrebări… Îmi spunea tu ești teolog, răspunde la întrebările astea, erau oricum mult peste mine. Ne-am dus la un preot, la un duhovnic, ne duceam amândoi și ne spovedeam acolo. (…) Preotul, stând de vorbă cu ea, după ce ea a murit, a venit și ne-a spus că el de când spovedește, de foarte mulți ani de zile, el nu a mai găsit un om care să îi pună așa întrebări și să vadă lucrurile atât de clar cum le vedea ea. Și pentru mine, lucrul acesta a contat foarte mult”, a mai spus Alex.

A urmat o perioadă foarte grea pentru Alex Dima, care și-a crescut singur fetița, pe Sara. Copilul îi punea întrebari despre mama, iar Alex îi spunea că a plecat la Doamne-Doamne. O lua pe fetiță și mergeau împreună la biserică, unde era mama ei și Doamne-Doamne. „După ce a crescut a început să pună altfel de întrebări. Mi-a zis o dată, cred că avea doi ani jumătate-trei, m-a luat de mână și mi-a zis tu ești ca o mamă pentru mine. Ne-am oblojit rănile unul la altul. Am încercat să fiu și mamă pentru ea.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×