Drama Irinei Postolea, concurenta de la Exatlon 3 care a încis spiritele

Maria Cristina   
în Stiri mondene
16/01/2019, 14:28
Drama Irinei Postolea, concurenta de la Exatlon 3 care a încis spiritele

Drama Irinei Postolea, concurenta de la Exatlon sezonul 3, care a reușit să încingă spiritele. Tensiunea a ajuns la cote maxime, după ce concurenta războinicilor, Irina, a adăugat un comentariu după accidentare unei unguroaice. Irina Postolea a spus că această accidentare poate fi un avantaj al echipei. 

Concurenta a încercat să se apere, însă ceilalți concurenți au taxat-o pentru aceea ieșire. Războinica s-a declarat dezamăgită de reacția colegilor săi și s-a simțit marginalizată.  „Am avut o viață cu o jumătate de inimă”

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Războinica Irina Postolea de la Exatlon 3 și drama prin care a trecut

Drama Irinei Postolea, concurenta de la Exatlon 3 care a încis spiritele
Drama Irinei Postolea, concurenta de la Exatlon 3 care a încis spiritele

Nu mulți știu despre Irina că nu a trăit o viață ușoară până acum și că sportul pe care l-a practicat a ajutat-o să depășească aceste greutăți. Irina Postolea practică judo și a câștigat de nenumărate ori premii naționale și internaționale.

„Tata este sufletul meu, a avut grijă de noi toți, nu ne-a dat la orfelinat. Eu, la 10 ani, trebuia să fac mâncare și îmi amintesc că prima clătită am lipit-o de pereți. Mi-aș dori să fi avut și eu o mamă, dar tata a acoperit 99% tot ce are nevoie un copil în general. Lua o ciocolată și o împărțea în 3, nu în 4, ca să își ia si el”,  a mărturisit Irina Postolea.

„Am avut o viață trăită cu jumătate de inimă. O viață cu multe coborâșuri, dar și cu niște suișuri spectaculoase, la momentul lor. O viață în care mi-am dorit ceva ce nu am avut înainte, dar nu material. Mi-am dorit să am un copil,  să îmi spună , pentru că eu nu am avut cui să îi spun așa și am suferit enorm. Mama e mama și tatăl nu poate să o înlocuiască. Am avut parte de o dragoste de jumătate de inima, o inima intreaga e mama ta”, a mai adăugat concurenta de la Exatlon 3.

„După ce am născut, am lucrat 10 ani la un supermarket. Nu m-am plâns de nimic, era o muncă cinstită.  Acum sunt cameristă, fac curat în apartamente închiriate în regim hotelier și îmi place, pentru că vorbesc cu clienții în engleză, aflu lucruri noi de la ei”, spunea Irina înainte de a pleca în Republica Dominicană..

Închide ×