Dramă incredibilă în familia Biancăi Drăguşanu! Mama vedetei a aflat ca are cancer!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
31/03/2016, 00:05
Dramă incredibilă în familia Biancăi Drăguşanu! Mama vedetei a aflat ca are cancer! GALERIE FOTO

De cateva zile, Bianca Dragusanu traieste o mare durere! Mama ei a fost depistata cu un pacatos cancer de piele si este in stare de soc! Speriata, femeia a trecut deja printr-o mica interventie chirurgicala, iar peste putin timp, va afla si alte rezultate ale analizelor facute la o clinica privata!

Toata lumea credea ca mama Biancai s-a operat la nas, dar, in realitate, doamna Madi are o mare problema. Saptamana trecuta, in urma unui control de rutina, a aflat ca are cancer, iar de atunci nu mai are liniste!

De aproape doi ani, mama Biancai Dragusanu are in zona nasului un neg, care s-a marit pe zi ce trece. Initial, femeia nu a vrut sa il scoata, insa, vazand ca situatia se complica si apar durerile, ea a venit la Bucuresti si s-a dus isi faca o serie de investigatii medicale. Concluzia a fost una dramatica… doamnei Madi i s-a pus diagnosticul de cancer de piele.

Surse din preajma familiei sustin ca, speriata ingrozitor, mama Biancai a apelat la fiica ei si s-a prezentat urgent la doctor. “Dragusanca a dus-o pe femeia care i-a dat viata la medicul Calin Dobos, care, imediat a si bagat-o la analize. Dupa primele rezultate, a inceput durerea. Negul de la nivelul nasul era cancerigen, asa ca, imediat, a dus-o pe doamna Madi in sala de operatii. I-a scos negul, apoi, i-a luat o grefa din bratul drept si i-a pus-o in locul taieturii nazale, intrucat, deja se formase o gaura acolo, care trebuia umpluta pentru a nu se infecta si a arata rau! I-a aplicat apoi un pansament cicatrizant si i-a spus ca nu trebuie sa il scoata decat peste cateva zile. Tot atunci, mama Biancai va fi supusa unui nou set de analize la nivelul pielii, pentru a se vedea in ce stadiu este cancerul si ce pasi trebuie sa urmeze pentru a se putea vindeca”, au dezvaluit prietenele vedetei, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Aceleasi surse sustin ca mama Biancai Dragusanu este, in acest moment, extrem de afectata si spera ca, prin eliminarea negului, boala ei sa se mai retraga. “Doamna Madi este in continuare speriata si nu intelege ce i se intampla. Cu toate acestea, incearca sa isi pastreze calmul si sa asculte sfaturile medicilor”, au conchis apropiatele vedetei.

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×