DRAMA CUTREMURĂTOARE a Mariei Constantin! A rupt-o cu bătaia după ce s-au căsătorit! I-a dat un pumn în faţa copilului

Iuliana Spirache   
în Monden
28/08/2017, 17:04
DRAMA CUTREMURĂTOARE a Mariei Constantin! A rupt-o cu bătaia după ce s-au căsătorit! I-a dat un pumn în faţa copilului GALERIE FOTO

Actuala soţie a lui Marcel Toader, Maria Constantinescu, a trecut prin momente dificile în prima sa căsătorie.

Tînăra blondină a decis să se căsătorească cu Cirpian Tapotă în 2007, un cunoscut cîntăreţ de muzică populară. Imediat ce a divorţat de Tapotă şi a intrat într-o relaţie cu afaceristul Marcel Toader, Maria a povestit un episod şocant din trecutul său.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI

Cei doi cîntăreţi de muzică populară au fost căsătoriţi timp de 6 ani şi au împreună un băieţel, Codruţ, iar cele mai multe scandaluri au avut loc din cauza copilaşului. Artista susţinea în urmă cu puţin timp că a fost snopită în bătaie de către fostul soţ. „Fostul meu soţ m-a bătut. Şi s-a întîmplat de două ori. Aceste lucruri sînt puţine pe lîngă cele întîmplate în timpul căsniciei şi după căsnicia noastră, Eram acasa, inainte sa plecam la o petrecere. Fiul meu s-a pus pe plans si zicea ca nu vrea sa mearga cu noi, ca vrea sa ramana acasa. Fostul meu sot s-a enervat foarte tare si i-a tras o palma. Dar o palma foarte tare. Am ridicat tonul si i-am spus: ‘Daca o singura data mai faci asta, nu o sa ma mai vezi’. El s-a enervat foarte tare si mi-a dat un pumn in picior, in conditiile in care aveam copilul in brate.

A doua oara, Codrut era mai mare. S-a intamplat in parcarea unui parc. Pentru simplul fapt ca am luat copilul ca sa ma joc cu el, m-a dat cu capul de masina„, spunea Maria.

Marcel Toader i-a schimbat complet viaţa Mariei. Dacă în timpul primei căsătorii avea cîţteva kilograme în plus, relaţia cu afaceristul Marcel Toade i-a adus zîmbetul de pe buze, iar cîntăreaţa a reuşit să scadă în greutate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×