Draghia demonstrează că face faţă oricărui sport. Vezi cum s-a descurcat actorul pe terenul de padel

Silvia Fechete  
înReality show
10/09/2013, 08:29
Draghia demonstrează că face faţă oricărui sport. Vezi cum s-a descurcat actorul pe terenul de padel
Vladimir Draghia

Vladimir Draghia demonstreaza inca o data ca niciun sport nu este imposibil pentru el. De curand a luat lectii de padel, un mix intre tenis si squash, demonstrand ca se descurca exceptional chiar de la prima lovitura a mingii.

Dupa ce a facut furori la „Serviti, va rog!”, actorul Vladimir Draghia a frant cateva inimi si prin parcul Herastrau, chiar la o partida de padel, un mix intre tenis si squash.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Barbatul si-a dat intalnire cu unul dintre campionii de padel, spaniolul Jose, pe primul teren din Capitala, amplasat in parcul Herastrau, unde a incercat sa nu se faca de ras.

Mai mult, timp de 30 de minute cat timp Vladimir a demonstrat ca se descurca bine cu paleta in mana, a reusit sa capteze toata atentia doamnelor si domnisoarelor iesite la plimbare.

„Sunt dependent de miscare, iar padel a fost o experienta tare placut. M-am distrat pe cinste, am alergat, am facut miscare si cred ca o sa mai iau lectii de la Jose”, spune Vladimir.

SURSA: Cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×