Două trenuri de metrou s-au ciocnit în Ciudad de Mexico. O persoană a murit și alte 41 au fost rănite

Alexa Serdan  
înStiri de ultima ora
11/03/2020, 18:56
Două trenuri de metrou s-au ciocnit în Ciudad de Mexico. O persoană a murit și alte 41 au fost rănite
Accident rutier în Ciudad de Mexico. Două trenuri de metrou s-au lovit. Sursa foto: Twitter

Un accident teribil s-a petrecut într-o stație de metrou din Ciudad de Mexico după ce două trenuri s-au lovit. Primele informații arată că cel puțin o persoană și-a pierdut viața și alte 41 au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

O persoană a murit și alte 41 au fost rănite în urma tamponării a două metrouri în Ciudad de Mexico

Două trenuri de metrou s-au ciocnit în cursul zilei de miercuri, 11 martie 2020, în stația Tacubaya, din capitala Mexicului, Ciudad de Mexico. În urma coliziunii dintre cele două trenuri a murit o persoană și alte 41 au fost rănite și au fost transportate de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Momentan nu se cunoaște cauza care a dus la tamponarea celor două trenuri de metrou, o echipă de anchetatori desfășurând la or actuală o anchetă amplă. Primarul capitalei mexicane Claudia Sheinbaum a anunţat că serviciile de urgenţă au intervenit rapid, relatează Reuters, citat de Mediafax.

 

 

Știre în curs de actualizare.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×