Două maşini, distruse de un incendiu în Bucureşti! Totul a pornit de la un panou electric stradal

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
12/11/2018, 08:32
Două maşini, distruse de un incendiu în Bucureşti! Totul a pornit de la un panou electric stradal GALERIE FOTO
Două maşini au fost distruse din cauza unui incendiu care a izbucnit în Bucureşti. Sursa foto: stirileprov

Un incendiu a izbucnit duminică seara în Bucureşti, în Pasajul Basarab, după ce scânteile de la un panou electric stradal au ajuns la un autoturism. Acesta a ars complet, după care focul s-a extins şi la a doua maşină. Ambele autoturisme au fost distruse, iar o a treia a fost avariată.

Autoturismele erau parcate în apropierea unui bloc, iar prima maşină la care au sărit scânteile era un taximetru. Şoferul acestea a ieşit imediat şi s-a îndepărtat cu rapiditate de teama unei eventuale explozii din cauza buteliei de GPL (gaz petrol lichefiat) existente. Incidentul nu a fost soldat cu victime.

Două maşini din Bucureşti au fost distruse de un incendiu

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti – Ilfov, Slt. Bogdan Toma, a oferit detalii despre incidentul care a avut loc la coborârea de pe Pasajul Basarab către Bulvardul Nicolae Titulescu: “Ne-am deplasat cu trei autospeciale de stingere apă şi spumă, o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Ajunşi la locul intervenţiei, am constatat că incendiul se manifesta violent la un autoturism, care a ars în totalitate. S-a propagat şi la un al doilea, care a ars la blocul motor şi a fost afectat de efectul termic şi un al treilea autoturism.”

Cele două autoturisme au fost avariate după ce au luat foc de la un panoul electric de iluminat public, care era de ceva timp o problemă. Unul dintre localnici a declarat că acesta scotea scântei de peste două luni de zile: “A zis că nu prezintă niciun pericol. Omul ăla putea să fie nenorocit, şi restul oamenilor de aici, ca să vină să-l repare, şi nici acum, în ultimul ceas, nu vin”.

Aşa arată acum bordul uneia dintre maşinile distruse de incendiul din Pasajul Basarab. Au rămas doar fiarele, restul a fost făcut scrum
Aşa arată acum bordul uneia dintre maşinile distruse de incendiul din Pasajul Basarab

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili de ce panoul a stat defect pentru atât de mult timp. Firma de distribuţie a energiei electrice a trimis o echipă la faţa locului la o oră de la producerea incendiului. Incendiul petrecut în Bucureşti duminică seara vine la puţin timp după ce a luat foc şi un spaţiu din AFI Pallace Cotroceni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×