Două avioane pline cu pasageri s-au ciocnit pe unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume!

Filon Stan  
înStiri de ultima ora
28/11/2017, 19:15
Două avioane pline cu pasageri s-au ciocnit pe unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume!

La un pas de catastrofă! Două avioane pline cu pasageri s-au ciocnit pe pista unuia dintre cele mai mari aeroporturi din Statele Unite ale Americii!  

Un Boeing 777, care urma să decoleze spre Cairo a lovit cu aripa dreaptă un Airbubs A 333 care mergea la Londra, chiar în timpul manevrelor de decolare. În urma impactului, o bucată din aripa avionului Airbus a fost spulberată, iar aripa dreaptă a avionului Boeing a fost grav avariată.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Două avioane pline cu pasageri s-au ciocnit pe pistă! Nu au fost semnalate victime

Ambele aeronave au fost oprite la sol şi încă nu e clar ce s-a întâmplat. Turnul de control spune că avionul Airbus a raportat o problemă şi a cerut să se retragă de pe pistă pentru a remedia defecţiunea, dar nu ar fi oprit la o distanţă corespunzătoare de pista de pe care urma să decoleze aeronava Boeing.

În urma incidentului, nu au fost semnalate victime. O anchetă internă urmează să stabilească exact circumstanţele în care a avut loc impactul dintre cele două avioane. 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×