Dosarul MEDIAPRO: 11 reţineri pentru 24 de ore!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
05/12/2014, 09:46
Dosarul MEDIAPRO: 11 reţineri pentru 24 de ore! GALERIE FOTO

Reţineri, în această noapte, în dosarul care vizează trustul media al lui Adrian Sârbu: 11 persoane au primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Persoanele reţinute sunt administratori ai firmelor care au derulat contracte de prestări servicii cu trustul lui Adrian Sârbu.

adrian_sarbu_04805900

La audieri a fost adus şi Andrei Boncea, fost director al trustului şi soţul cântăreţei Loredana Groza, dar acesta a rămas în libertate. Anchetatorii vorbesc de o fraudă de milioane de lei prin firme fantomă înfiinţate pe numele unor oameni foarte săraci.

Până acum, 32 de persoane care au deţinut funcţii de conducere şi actuali angajaţi ai MEDIAPRO sunt urmărite penal, fiind suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani. Prejudiciul se ridică la aproximativ 6 milioane de lei.

Andrei Boncea, fostul director al Media Pro Pictures şi soţul Loredanei Groza, a fost adus la Poliţia Capitalei cu mandat, pentru audieri. Boncea a fost până în 2011 director general al Media Pro Pictures şi din 2012 Head of Content la CME, compania care deţine Pro TV în România. După ce Adrian Sârbu a părăsit CME, Boncea a părăsit şi el compania.

Sursa: RTV.NET

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×