Dorin Cocoş divorţează! Nevasta cu 26 de ani mai tânără l-a părăsit

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/01/2016, 16:12
Dorin Cocoş divorţează! Nevasta cu 26 de ani mai tânără l-a părăsit GALERIE FOTO

Cosmarul pare sa nu se mai termine pentru Dorin Cocos. De curand, el a primit de la sotia fugita de acasa un mesaj care l-a facut sa lacrimeze. CANCAN.ro a aflat de ce a fost in stare Diana Roibu.

In luna aprilie a anului trecut, Dorin Cocos a fost trimis de instanta in arest la domiciliu, dupa ce, in noiembrie 2014, omul de afaceri a fost inchis pentru luare de mita in „Dosarul Microsoft”. Ajuns acasa, Dorin Cocos a avut parte de un alt soc. Sotia sa, cu care s-a insurat in 2013, s-a indragostit de un alt barbat si nu doreste sa se mai intoarca in tara.

Timp de cateva luni, Cocos a facut tot ceea ce a putut pentru a o convinge pe tanara de 26 de ani sa se intoarca la el, insa, totul a fost in zadar. In toamna lui 2015, CANCAN.ro publica, in exclusivitate, motivul pentru care afaceristul isi dorea cu o asemenea ardoare ca sotia lui sa se intoarca acasa.

Acesta trecuse pe numele ei cateva milioane de euro, printr-un act de donatie, dorind, astfel, sa se asigure ca nu va ramane fara nici un leu dupa ce structurile abilitate i-ar fi pus sechestru pe avere.

S-a trezit cu citatia de divort!

Intre timp. Cocos Senior a inteles ca Diana Roibu, stabilita intre timp in Asia, la o matusa, nu se mai intoarce. Asa ca a facut tot ceea ce i-a stat in putinta pentru a-si recupera o parte din bani. Insa, nici asta nu a reusit.

La sfarsitul anului trecut, fostul sot al Elenei Udrea s-a trezit cu o citatie de la tribunal. Sotia lui a bagat divort, iar CANCAN.ro a aflat ce motive a invocat stewardesa: ”Ea a invocat faptul ca a fost dezamagita atunci cand sotul sau a fost arestat si ca habar nu avea cu ce se ocupa acesta. A mai spus ca daca ar fi stiut ca este implicat in lucruri ilegale, nu s-ar fi casatorit cu el. Diana declara fara nici un pic de jena ca l-a luat pe sotul sau din dragoste, nu pentru bani. Insa, cand a venit vorba despre milioanele de euro, ea a spus ca a fost cu contract de donatie, deci sunt ai ei. Fata asta doar a profitat si a lasat un om la greu. Dorin este foarte afectat, a suferit mai mult ca niciodata. S-a imbolnavit de nervi”, a declarat un apropiat al lui Dorin Cocos, pentru CANCAN.ro.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×