Dorian Popa, jignit de Sexy-Fachira! ”Papițoi fără creier”!

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
28/09/2018, 14:24
Dorian Popa, jignit de Sexy-Fachira! ”Papițoi fără creier”! GALERIE FOTO
Dorian Popaa fost jignit de Sexy-Fachira Daniela Dumitru!

Dorian Popa a fost jignit în ultimul hal de către de Sexy-Fachira Daniela Dumitru! Aceasta a postat un mesaj mai mult decât acid pe pagina ei de socializare!

Transformarea lui Dorian Popa în prezentator de televiziune a lăsat-o cu gura căscată pe Sexy-Fachira! După ce a revenit din Madagascar, acolo unde și-a rupt piciorul în timpul unui realitz-show, Dorian Popa a înlocuit-o pe Anisia Gafton în emisiunea ”Xtra Night Show”.

Jignirile la adresa lui Dorian Popa au curs râu pe pagina Sexy-Fachirei

Această nouă ocupație a lui Dorian Popa a bulversat-o pe Sexy-Fachira, deși sunt mai multe voci care spun că Dorian nu avea ce să caute într-o astfel de postură. Daniela Dumitru – cunoscută sub numele de Sexy-Fachira – a postat, zilele trecute, un text coroziv la adresa noului prezentator tv.

”Cum să îl pui pe Dorian, un papițoi fără creier, lângă Bordea, un geniu, cum? Probabil Dorian este adus pentru publicul (din păcate majoritar) care se duc (n.red. – duce) la referendum și se minunează că anul nașterii plus vârsta dă 2018. Epidemia de tâmpenie ia prea mare amploare. Pe oricine pui alături de Dorian devine geniu în comparație. Nu vorbim de savanți aici, dar Bordea este foarte bun în ce face”, a scris Sexy-Fachira.

Daniela Dumitru, pe numele său real, este una dintre cele mai cunoscute dansatoare exotice din showbiz-ul dâmboviţean. Blondia s-a făcut cunoscută datorită show-urilor incendiare în care combină mişcările senzuale cu spectacolul demn de un fachir.

Mai mult decât atât, blonda s-a mai remarcat şi datorită pictorialelor fierbinţi şi lipsite de inhibiţii pe care le-a realiza pentru anumite publicaţii dedicate adulţilor.

Sexy-Fachira a fost și personajul central al unui eveniment mai puțin fericit. Frumoasa dansatoare s-a jucat cu focul şi s-a ars. Totul s-a întâmplat marţi seară, în cadrul emisiunii „Un Show Păcătos”, de la Antena 1. Show incendiar la emisiunea prezentată de Dan Capatos, scrie click.ro. Toată lumea a rămas uluită în momentul în care una dintre invitate, Sexy Fachira, a realizat un dans erotic de excepţie. Imaginile de care au avut parte cei din platou au fost uluitoare. Blonda focoasă s-a jucat la propriu cu focul şi s-a ars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×