Incredibilă iniţiativă a unei fost agente CIA împotriva lui Donald Trump! Vezi ce vrea să facă pentru a-l bloca

Sorin Dumitrescu   
în Hotnews
27/08/2017, 00:01
Incredibilă iniţiativă a unei fost agente CIA împotriva lui Donald Trump! Vezi ce vrea să facă pentru a-l bloca

Preşedintele SUA, Donald Trump, este probabil unul dintre cei mai contestaţi şefi de stat din lume şi din istoria Statelor Unite. Deciziile sale au isterizat populaţia SUA, care şi mâine, dacă ar fi alegeri, nu i-ar mai acorda nici un vot. Donald Trump este considerat prin acţiunile sale un pericol real la pacea planetei.

O fostă agentă CIA, Valerie Plame Wilson, a lansat o campanie de finanţare participativă pentru a cumpăra acţiunile Twitter, pentru a-i putea interzice accesul preşedintelui american Donald Trump la instrumentul său favorit de comunicare, relatează AFP.

“Donald Trump a făcut multe lucruri îngrozitoare pe Twitter. Tweeturile sale, care încurajau susţinătorii supremaţiei rasei albe sau care îndemnau la violenţă împotriva jurnaliştilor, fac rău acestei ţări şi locuitorilor săi. Însă ameninţarea Coreei de Nord cu un război nuclear ne face să trecem la o nouă etapă, periculoasă. Contul său trebui închis”, a explicat ea pe platforma de finanţare participativă „GoFundMe”

Donald Trump Twitter. S-au strâns doar 6.000 de dolari

Planul său este simplu, dar aproape imposibil de realizat : să strângă miliarde de dolari pentru a cumpăra acţiuni Twitter, apoi să exercite presiuni asupra companiei pentru a suspenda contul preşedintelui.

Lansată săptămâna trecută, campania a generat până miercuri puţin peste 6.000 de dolari. Acţiunile Twitter valorau miercuri 16,77 dolari fiecare pe Wall Street, astfel că valoarea grupului era de 12,37 miliarde de dolari.

Valerie Plame Wilson este o fostă agentă CIA a cărei carieră a fost distrusă după ce soţul său, diplomat, a dezvăluit în 2003 minciunle administraţiei Bush privind ameninţarea reprezentată de Irak.

Administraţia americană a răspuns atunci dezvăluind numele şi funcţia sa în presă. Dezvăluirea unei identităţi clasificate secret de apărare este o infracţiune federală în Statele Unite.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×