Donald Trump, sfaturi despre coronavirus! Președintele SUA spune că are tratamentul

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
22/03/2020, 09:34
Donald Trump, sfaturi despre coronavirus! Președintele SUA spune că are tratamentul GALERIE FOTO
Donald Trump spune că are tratamentul pentru coronavirus. Sursa foto - hepta.ro

Donald Trump nu a ezitat și a oferit mai multe sfaturi despre coronavirus pe o rețea de socializare! Cel mai puternic om de pe Planetă a scris pe Twitter tratamentul recomandat pentru COVID-19. Conform lui Trump, leacul ar fi compus din clorochină și azitromicin.

Donald Trump, sfaturi despre coronavirus!

”Hidroxiclorochină și Azitromicin, luate împreună, au o șansă reală de a fi una dintre principalele schimbări din istoria medicinei. FDA (Food and Drug Administration – n.r.) a mutat munții – multumesc!

Sperăm ca ambele vor fi puse în folosire imediat. (H lucrează mai bine cu A, potrivit Jurnalului Internațional pentru Agenți Antimicrobieni).

Președintele SUA spune că are tratamentul

Oamenii mor, mișcați-vă repede și Dumnezeu să binecuvânteze pe toată lumea!”, a scris Donald Trump pe contul personal de Twitter.

De remarcat că hidroxiclorochină este un medicament împotriva malariei, iar Azitromicin este un antibiotic. Interesant este că președintele SUA se referă la un studiu francez de acum câteva zile.

Conform acestuia, combinația este una una foarte eficace în reducerea duratei de infectare în pacienții testați. Potrivit TechCrunch, cercetătorii au făcut un studiu pe 30 de pacienți bolnavi de COVID-19.

Unii au primit doar Hidroxiclorochină, altii au primit un mic împreună cu Azitromicin, iar alții nu au primit nimic. Între pacienți, 6 nu aveau simptome, iar 22 aveau simptome respiratorii.

Un număr de 20 din cei 30 de pacienți au primit tratament. Rezultatele au arătat că Hidroxiclorochină avea efect în sine împotriva virusului, dar împreună cu Azitromicin avea o eficiență mult mai mare. În ziua a cincea, pacienții deja nu mai erau pozitivi la testele privind coronavirusul.

Pe lângă acest posibil tratament, doctorii mai folosesc și medicamente utilizate în tratamentul HIV. Separat de tratament, oamenii de știință caută la nivel mondial și un vaccin pentru noul coronavirus.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×