Donald Trump, scos de pe şcenă de agenţii secreţi. Un individ a strigat „ARMĂ!”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
06/11/2016, 08:39
Donald Trump, scos de pe şcenă de agenţii secreţi. Un individ a strigat „ARMĂ!”

Miting cu incidente în campania electorală din Statele Unite cu doar două zile înainte de alegeri. Candidatul republican la preşedinţie, Donald Trump, a fost scos de pe scenă de doi agenţi ai Secret Service, în timpul unui miting electoral la Reno, în statul Nevada.

Două gărzi de corp l-au prins pe Trump de umeri şi l-au dus rapid în culise. Alţi agenţi au sărit pe un bărbat din primul rând al publicului. Acesta a fost ulterior reţinut de poliţie.

Trump a revenit pe scenă după câteva minute şi şi-a continuat discursul. „Nu vom fi opriţi niciodată”, a afirmat republicanul. „Nimeni n-a spus că va fi uşor. Vreau să mulţumesc Secret Service”, a mai declarat Donald Trump.

Într-un comunicat publicat imediat după incident, acesta a mulţumit Serviciului Secret pentru reacţia rapidă şi profesionistă, precum şi miilor de oameni prezenţi, pentru susţinerea incredibilă”.

Un comunicat al Secret Service afirmă că incidentul a fost declanşat de un individ aflat chiar în faţa scenei, care la un moment dat a strigat „Armă!”. Secret Service şi poliţia anchetează incidentul, deşi nu a fost găsită nicio armă asupra suspectului sau în imediata apropiere.

Sursă: realitatea.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×