Donald Trump, prima reacție după ce a fost pus sub acuzare: ”Partidul Republican nu a fost niciodată atât de atacat”

Alexa Serdan  
înStiri de ultima ora
19/12/2019, 08:33
Donald Trump, prima reacție după ce a fost pus sub acuzare: ”Partidul Republican nu a fost niciodată atât de atacat”
Președintele Americii Donald Trump, primele reacții după ce a fost pus sub acuzare. Sursa foto: Hepta.ro

Donald Trump a fost pus sub acuzare de Camera Reprezentanților miercuri seară, 18 decembrie, dar a vrut să transmită un mesaj relaxat. Președintele Statelor Unite ale Americii este de părere că Partidul Republican nu a fost niciodată atât de atacat, dar nici atât de unit.

Cum a reacționat Donald Trump după ce a fost pus sub acuzare

Președintele SUA încearcă să-și păstreze optimismul și să pară cât mai relaxat posibil. În primul său mesaj după aflarea punerii sale sub acuzare pentru abuz de putere de către Camera Reprezentanților, Donald Trump a spus că nu este afectat de procedura desfășurată.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Totodată, în timpul unui miting de campanie în orașul Battle Creek președintele a adăugat că stânga radicală este roasă de furie și invidie. „În timp ce creăm locuri de muncă şi ne batem pentru Michigan, stânga radicală din Congres este roasă de invidie, ură şi furie, şi vedeţi ce se întâmplă”. 

În altă ordine de idei, Donald Trump mai spune că Partidul Republican este foarte unit în ciuda faptului că este atacat de partidul de stânga. „Partidul Republican nu a fost niciodată atât de atacat și niciodată nu a fost mai unit decât acum”, a completat președintele american, scrie digi24.ro. 

Donald Trump: ”Nu am pierdut nici vot republican”

„Democraţii încearcă să anuleze votul a zeci de milioane de americani. Fiecare republican a votat pentru noi! Wow! Aproape 200! Acum avem 198, la 229. Nu am pierdut niciun vot republican, iar trei democrați au votat pentru noi”, a mai spus Donald Trump.

Președintele Americii a fost găsit vinovat la două capete de acuzare: abuz de putere și pentru primirea preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski la Casa Albă pentru a se relua investigarea fiului lui Joe Biden.

Întrebat de senatorul republican Lindsey Graham cum se simte după ce a fost pus sub acuzare, Donald Trump a încercat să nu pară afectat de situație. „Ei bine, sunt pus sub acuzare, dar în afară de asta sunt bine”. 

În schimb pe rețelele de socializare Trump și-a lăsat toată furia să iasă la suprafață și a declarat că democrații spun numai minciuni. „Ce minciuni îngrozitoare spuse de democrații buni de nimic, radicali de stânga. Acesta este un atac la adresa Americii și un asalt la adresa Partidului Republican”, a scris președintele pe Twitter, potrivit libertatea.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×