Donald Trump, oficial în cursa pentru Casa Albă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/07/2016, 12:27
Donald Trump, oficial în cursa pentru Casa Albă

Donald Trump a fost desemnat, în mod oficial, candidatul Partidului Republican la alegerile prezidenţiale care vor avea loc, în luna noiembrie, în Statele Unite. Numirea sa oficială a avut loc, marţi, la Convenţia Republicană de la Cleveland, informează agenţiile AFP şi DPA, citate de Agerpres.

El va accepta oficial numirea sa joi seară la închiderea convenţiei republicane. Într-un mesaj postat pe Twitter, Trump a salutat nominalizarea sa.

„Este o mare onoare să fiu candidatul republican pentru preşedinţia Statelor Unite. Voi munci din greu şi nu vă voi decepţiona niciodată. AMERICA MAI ÎNTÂI!”, a scris el.

„Împreună am obţinut rezultate istorice, cu cel mai mare număr de voturi obţinute vreodată în istoria partidului republican”, a afirmat Donald Trump într-un scurt mesaj video difuzat în sala de sport unde are loc convenţia de învestitură . „Aceasta este o mişcare. Dar trebuie să mergem până la capăt”, a adăugat el.

În acelaşi mesaj, Donald Trump a dat asigurări că Statele Unite va scăpa de gruparea Stat Islamic. „Veţi avea graniţe puternice. Veţi scăpa de SI (Statul Islamic). Vom restabili ordinea, rapid”, a adăugat el.

Sursă: www.agerpres.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×