Donald Trump a răbufnit! L-a făcut „prost nerecunoscător” pe un sportiv! Motivul este halucinant, demn de lumea interlopilor!

Filon Stan   
în Galerie foto
23/11/2017, 11:45
Donald Trump a răbufnit! L-a făcut „prost nerecunoscător” pe un sportiv! Motivul este halucinant, demn de lumea interlopilor! GALERIE FOTO

Preşedintele SUA, Donald Trump, şochează din nou! L-a făcut „prost nerecunoscător” pe un fost sportiv al cărui fiu a fost arestat în China pentru furt din magazin! Preşedintele american s-a enervat când l-a auzit pe bărbat că nu are de ce să-i mulţumească lui Donald Trump pentru eliberarea fiului său! VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Baschetbaliştii LiAngelo Ball, Cody Riley şi Jaren Hill au fost reţinuţi la Hangzhou, la 7 noiembrie, fiind suspectaţi că au furat dintr-un magazin Louis Vuitton. Cei trei, care se aflau în China cu echipa Universităţii din Los Angeles, au fost eliberaţi, iar Donald Trump a afirmat că a intervenit pe lângă omologul său chinez Xi Jinping în favoarea sportivilor. Însă LaVar Ball, fost jucător de baschet şi de fotbal american, nu crede că Trump i-a salvat fiul de la închisoare.

Donald Trump l-a facut „prost nerecunoscator” pe un sportiv cu renume

„Să nu îmi spuneţi nimic. Toată lumea vrea să pară că el m-a ajutat. Însă eu sunt din Los Angeles. Am văzut lucruri mai grave decât să ia un tip nişte ochelari. Fiul meu are un caracter puternic, astfel că o decizie proastă nu îl defineşte”, a spus Ball, la ESPN, săptămâna trecută.

După aceste prime afirmaţii ale lui LaVar Ball, Trump a precizat că regretă că a intervenit pentru eliberarea celor trei jucători ai echipei UCLA, care au fost reţinuţi în China fiind suspectaţi de furt. Trump a postat, duminică, un mesaj pe Twitter, în care notează că ar fi trebuit să îi lase pe cei trei în închisoare, având în vedere atitudinea tatălui unuia dintre sportivi.

„Acum, când cei trei baschetbalişti nu mai sunt în China şi au fost salvaţi de ani de închisoare, LaVar Ball, tatăl lui LiAngelo, nu acceptă ce am făcut pentru fiul său. Ar fi trebuit să îi las în închisoare”, a scris Trump.

Cu toate acestea, tatăl lui LiAngelo a continuat să suţină că Trump nu a contribuit la eliberarea sportivilor, într-un interviu acordat, luni, postului CNN.

„Am făcut nişte lucruri, am vorbit cu anumite persoane, care la rândul lor au făcut nişte lucruri. Dacă eu simt că nimeni nu a făcut nimic, nu trebuie să le spun mulţumesc tuturor”, a declarat tatăl baschetbalistului.

Afirmaţiile lui LaVar Ball l-au înfuriat pe Trump, care a reacţionat, miercuri, pe Twitter, făcându-l „prost nerecunoscător” pe LaVar: „Nu a fost Casa Albă, nu a fost Departamentul de Stat, nu tatăl LaVar a vorbit cu cei din China să-l scoată pe fiul lui dintr-o sentinţă cu închisoarea pe termen lung. AM FOST EU. Păcat. LaVar este doar o versiune mai săracă a lui Don King (n.r. – impresar de box), dar fără păr. Gândeşte-te! LaVar, ai fi putut petrece de Thanksgiving în următorii cinci până la zece ani cu fiul tău, în China, dar fără un contract NBA care să te ajute. Aminteşte-ţi, LaVar, furatul din magazine nu este un lucru minor. E chiar un mare lucru, mai ales în China. Prost nerecunoscător”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×