Donald Trump către Papa Francisc: „Statul Islamic vine dupa tine”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/08/2015, 17:59
Donald Trump către Papa Francisc: „Statul Islamic vine dupa tine”

Donald Trump a atacat pana acum numeroase personalitati, mai ales de pe scena politica, insa, recent, tinta criticilor miliardarului care vrea sa devina presedintele Americii a fost nimeni altul decat liderul Bisericii Catolice Papa Francisc.

Rugat, miercuri, intr-o emisiune, sa comenteze vizita de luna viitoare a Suveranului Pontif in Statele Unite, Donald Trump i-a adus in discutie pe jihadistii de la Statul Islamic, potrivit Mediaite.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Jurnalistul era interesat in special de opinia lui Trump despre politizarea pozitiilor papei, precum si despre comentariile liderului spiritual impotriva capitalismul.

Dintr-un motiv sau altul, candidatul pentru nominalizarea republicana a raspuns facand referire la amenintirile Statului Islamic ca va pune stapanire pe Vatican.

„ISIS vrea sa te prinda”, a spus Trump, adresandu-se Suveranului Pontif. „Sa speram ca acest capitalism va functiona. Este singurul lucru pe care il avem acum. Este ceva grozav cand functioneaza bine”, a continuat omul de afaceri.

Donald Trump a marturisit ca se indoieste ca Papa Francisc este intr-adevar impotriva capitalismului si ca nu Statele Unite reprezinta problema in aceasta privinta.

Trump a subliniat ca America este o natiune non-competitiva, care ar trebui sa aiba o deschidere mai mare catre un capitalism considerabil.

Sursă: www.ziare.com

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×