Donald Trump către Papa Francisc: „Statul Islamic vine dupa tine”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/08/2015, 17:59
Donald Trump către Papa Francisc: „Statul Islamic vine dupa tine”

Donald Trump a atacat pana acum numeroase personalitati, mai ales de pe scena politica, insa, recent, tinta criticilor miliardarului care vrea sa devina presedintele Americii a fost nimeni altul decat liderul Bisericii Catolice Papa Francisc.

Rugat, miercuri, intr-o emisiune, sa comenteze vizita de luna viitoare a Suveranului Pontif in Statele Unite, Donald Trump i-a adus in discutie pe jihadistii de la Statul Islamic, potrivit Mediaite.

Jurnalistul era interesat in special de opinia lui Trump despre politizarea pozitiilor papei, precum si despre comentariile liderului spiritual impotriva capitalismul.

Dintr-un motiv sau altul, candidatul pentru nominalizarea republicana a raspuns facand referire la amenintirile Statului Islamic ca va pune stapanire pe Vatican.

„ISIS vrea sa te prinda”, a spus Trump, adresandu-se Suveranului Pontif. „Sa speram ca acest capitalism va functiona. Este singurul lucru pe care il avem acum. Este ceva grozav cand functioneaza bine”, a continuat omul de afaceri.

Donald Trump a marturisit ca se indoieste ca Papa Francisc este intr-adevar impotriva capitalismului si ca nu Statele Unite reprezinta problema in aceasta privinta.

Trump a subliniat ca America este o natiune non-competitiva, care ar trebui sa aiba o deschidere mai mare catre un capitalism considerabil.

Sursă: www.ziare.com

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×