Donald Trump, din nou bunic! Preşedintele SUA are nouă nepoţi

Filon Stan   
în Hotnews
13/09/2017, 13:33
Donald Trump, din nou bunic! Preşedintele SUA are nouă nepoţi GALERIE FOTO

Preşedintele SUA, Donald Trump, tată a cinci copii din trei căsnicii diferite, a devenit bunic pentru a noua oară, relatează AFP. „Lara Lea Trump şi cu mine suntem fericiţi să anunţăm naşterea fiului nostru, Eric ‘Luke’ Trump, la 8.50 în această dimineaţă”, a scris marţi pe Twitter unul dintre fiii liderului de la Casa Albă, Eric Trump. Acesta este primul copil al lui Eric Trump, potrivit news.ro.

Prima soţie a lui Donald Trump, Ivana Trump, i-a dăruit trei copii, Donald Jr, Ivanka şi Eric. Toţi trei sunt acum directori executivi ale companiilor Trump. Fiul cel mare, Donald Jr, în vârstă de 38 de ani, este căsătorit şi are cinci copii, iar Ivanka, în vârstă de 34 de ani, este probabil cea mai cunoscută dintre copiii lui Trump. Este căsătorită de mai bine de şase ani şi are trei copii. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Donald Trump, bunicul ideal!

Donald Jr: „Să spunem că nu am fost răsfăţaţi ar fi o minciună, dar am fost răsfăţaţi cu o educaţie nemaipomenită, cu experienţe incredibile, dar n-am fost copiii care să vină la facultate cu un Ferrari. Am muncit întotdeauna pentru ceea ce ne-am dorit”Când aveam şase ani şi îl sunam, iar el era în negocieri cu o bancă importantă tot ne răspundea la telefon. Îi lăsa pe ceilalţi să aştepte”.

Cea de-a doua soţie a lui Donald Trump, actriţa Marla Maples, i-a dăruit magnatului încă o fiica. Tiffany Trump, în vârstă de 22 de ani, este cel de-al patrulea copil al candidatului republican la Casa Alba. „Sunt fericită că mă numesc Tiffany Trump. Sunt fericită că fac parte din familie, că sunt alături de fraţii mei, de tatăl meu, de mama mea”, mărturisea Tiffany.

Donald Trump este acum la cea de-a treia căsătorie. Actuala soţie, Melania Trump, este un fost model din Slovacia şi au împreună un fiu. Barron, în vârstă de nouă ani, este cel de-al cincilea copil al candidatului la alegerile prezidenţiale din Statele Unite. Melania a fost însă absentă din campania electorala a lui Trump.Melania Trump: „Îmi susţin soţul 100%, dar avem un fiu de nouă ani împreună, Barron. Eu mă ocup de educaţia lui şi e la vârsta la care are nevoie de un părinte acasă”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×