Trump vrea să modernizeze arsenalul nuclear al SUA şi să încheie programul „Loteria Vizelor”

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
31/01/2018, 13:05
Trump vrea să modernizeze arsenalul nuclear al SUA şi să încheie programul „Loteria Vizelor”

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat, miercuri, în cadrul discursului despre Starea Naţiunii, că nu a fost niciodată un moment mai bun pentru a trăi visul american, adăugând că era capitulării economice s-a încheiat. Statele Unite trebuie să-şi modernizeze capabilităţile nuclare, iar grupările teroriste, regimurile necinstite şi rivali precum Rusia şi China ameninţă interesele şi valorile americane, a afirmat Trump.

„Ca parte a apărării noastre, trebuie să ne modernizăm şi să reconstruim aresenalul nuclear. Sperăm să nu îl folosim niciodată, ci să îl facem atât de puternic încât să descurajeze orice act de agresiune. Probabil că într-o zi va fi un moment magic în care ţările din lume să se adune şi să elimine armele nucleare. Din păcate, nu am ajuns în acel moment”, a adăugat preşedintele american.

Donald Trump a anunţat sfârşitul programului „Loteria Vizelor”

Preşedintele Donald Trump a afirmat că unul dintre pilonii care vor sta la baza reformei din domeniul imigraţiei vizează încetarea programului loteria vizelor.

„Trebuie să ne securizăm graniţele. Asta înseamnă să construim un zid la graniţa sudică şi să angajăm mai mulţi oameni pentru a asigura siguranţa comunităţilor noastre. Un alt pilon vizează încheierea loteriei vizelor, un program care oferă în mod aleatoriu cărţi verzi, fără să ţină cont de merite, îndemânare sau siguranţa poporului nostru. Este timpul să ne îndreptăm către un sistem de imigraţie bazat pe merit care admite oameni calificaţi, care doresc să muncească şi care vor iubi şi respecta ţara noastră”, a subliniat liderul de la Washington.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×