Moartea cântăreţei Dolores O’Riordan, anchetată ca suicid. Artista ar fi luat o supradoză dintr-un medicament contrafăcut!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
23/01/2018, 12:17
Moartea cântăreţei Dolores O’Riordan, anchetată ca suicid. Artista ar fi luat o supradoză dintr-un medicament contrafăcut!

Informaţii noi legate de moartea fulgerătoare a solistei The Cranberries, Dolores O’Riordan! Artista ar fi murit în urma unei supradoze de Fentanyl, potrivit unei surse din Departamentul de Poliţie Londra, decesul artistei fiind anchetat ca un posibil suicid.

Mai mult, poliţiştii au găsit lângă patul artistei Fentanyl contrafăcut, însă se aşteaptă rezultatele raportului toxicologic pentru a se stabili cauza oficială a morţii.

Dolores O’Riordan a murit după o supradoză cu Fentanyl contrafăcut

Cântăreaţa şi compozitoarea irlandeză, originară din Limerick, a murit pe 15 ianuarie, la Londra, la vârsta de 46 de ani. Ea se afla în capitala Marii Britanii pentru o scurtă sesiune de înregistrări – urma să pregătească o versiune a piesei „Zombie” împreună cu trupa Bad Wolves.

În luna mai a anului trecut – la puţin timp de la începerea turneului european – The Cranberries a anulat mai multe concerte, din cauza unor probleme de sănătate ale solistei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×