Doliu uriaș în lumea filmului! A murit Tania Mallet din celebra serie James Bond

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
01/04/2019, 13:05
Doliu uriaș în lumea filmului! A murit Tania Mallet din celebra serie James Bond GALERIE FOTO
Tania Mallet, actrița din seria James Bond, a murit!

Alt doliu în cinematografie! Actrița Tania Mallet, cunoscută datorită seriei James Bond, a murit! Tristul anunț a fost făcut public de către șefii James Bond. Aceștia au transmis mesajul de adio pe o rețea de socializare. „Suntem întristați să anunțăm că Tania Mallet, care a jucat-o pe Tilly Masterson în GOLDFINGER, a murit. Gândurile noastre sunt cu prietenii și familia, în aceste momente grele”, se arată în comunicat.

Tania Mallet, actrița cunoscută în seria James Bond, a murit

Actrița britanică din rolul lui Tily Masterson s-a stins din viață. Șefii seriei James Bond în care a jucat au afirmat decesul. Fanii acesteia sunt șocați de vestea auzită, astfel că i-au adus ultimul omagiu prin cuvintele de adio postate pe diverse site-uri de socializare. Tania a uimit o lumea întreagă în rolul lui Tilly Masterson și a fost partenera de ecran a lui Sean Connery, în cadrul filmului Goldfinger.

Din nefericire, aceasta s-a stins din viață la vârsta de 77 de ani. Fanii seriei James Bond trec prin momente extrem de dificile. Tania Mallet a început cariera ca model și a devenit la scurt timp una dintre cele mai faimoase figuri, fiind amintită des pentru aparițiile din anii ’50 și ’60.

A murit Tania Mallet
A murit Tania Mallet

Tania Mallet, despre film

„Filmul a fost o experiență interesantă, dar mă simt mult mai confortabil într-un studio micuț, unde suntem doar eu, fotograful și asistentul său. Restricțiile pe care le aveam pe durata filmărilor au fost oribile. Nu mă imaginez trăind așa. De exemplu, nu am avut voie să călăresc, pentru că m-aș putea accidenta și nu am avut voie să călătoresc în străinătate”, a declarat în urmă cu mulți ani Tania Mallet, potrivit Daily Mail.

Tania a obținut rolul din Goldfinger după ce Cubby Broccoli, producător, i-a sesizat poza pe niște stânci. Aceasta a fost chemată la casting în anul 1957 pentru filmul „From Russia With Love”, dar rolul a fost câștigat de Daniela Bianchi, o frumoasă italiancă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×