DOLIU! Un celebru artist a murit după ce a făcut infarct pe scenă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/07/2015, 15:00
DOLIU! Un celebru artist a murit după ce a făcut infarct pe scenă GALERIE FOTO

Pianistul de jazz John Taylor a murit la vârsta de 72 de ani, după ce a suferit un infarct pe scenă, în timpul concertului pe care l-a susţinut, vineri seară, la cea de-a şasea ediţie a Saveurs Jazz Festival, un eveniment muzical organizat în comuna Segré din departamentul francez Maine-et-Loire.

BIANCA DRĂGUŞANU, DISTRUSĂ DE DURERE! IMAGINI TULBURĂTOARE! S-A PUS PE JOS ŞI A ÎNCEPUT SĂ PLÎNGĂ CÎND A AFLAT CĂ…

Muzicianul britanic a suferit o criză cardiacă pe scena festivalului menţionat, au anunţat organizatorii evenimentului. Transferat de urgenţă la Spitalul din Angers, celebrul pianist a decedat după câteva ore de la internare, informează lefigaro.fr.

AI ŞTIUT? CÎT TREBUIE SĂ DUREZE O PARTIDĂ DE SEX! MEDICII AU DECIS!

„Carol, soţia lui John Taylor, ne-a anunţat decesul soţului ei, sâmbătă”, precizează comunicatul dat publicităţii de organizatori.

John Taylor a fost victima unui infarct în timp ce susţinea un concert alături de cvartetul coordonat de Stéphane Kerecki.

ULTIMA ORĂ! OANA ROMAN, DE URGENŢĂ LA SPITAL! MEDICII AU INTERVENIT IMEDIAT! FOTO CU VEDETA!

Născut în 1942, la Manchester, pianistul şi-a descoperit pasiunea pentru jazz ascultând melodiile interpretate de Oscar Peterson şi Bill Evans. Începând din 1969, şi-a lansat cariera muzicală cântând alături de saxofoniştii englezi John Surman şi Alan Skidmore.

ACUM! ANUNŢ BOMBĂ DEPRE COTABIŢĂ! FANII SÎNT ÎN LACRIMI! NIMENI NU SE AŞTEPTA LA ASTA! 

Cu o carieră prolifică şi eclectică, John Taylor a cântat de-a lungul anilor alături de numeroşi muzicieni de jazz celebri, precum Lee Konitz, Gil Evans, Kenny Wheeler şi Norma Winstone.

Exclusiv. Gigi Becali s-a implicat personal! Decizie BOMBĂ a INSTANTEI

VESTE ŞOC pentru milioane de ROM NI! Trebuie să se prezinte de URGENŢĂ cu buletinul

Pendulând între free jazz şi armonii mai melodioase, pianistul britanic a fost nume de marcă al jazz-ului european contemporan.

Cel mai recent album de studio al său s-a intitulat „Nouvelle Vague” şi a fost înregistrat în 2014, alături de Stéphane Kerecki.

sursa: antena3.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×