DOLIU în televiziune! O celebră prezentatoare TV A MURIT! A făcut ATAC CEREBRAL

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/03/2015, 23:59
DOLIU în televiziune! O celebră prezentatoare TV A MURIT! A făcut ATAC CEREBRAL GALERIE FOTO

Doliu în lumea televiziunii! O cunoscută şi respectată prezentatoare TV a murit chiar în timpul muncii, în timp ce revenea în redacţie după un reportaj făcut. Vedeta TV a suferit un stop respiratoriu în timp ce era în maşină.

VEZI AICI IMAGINI DE LA TERIBILUL ACCIDENT DE MASINA IN CARE A MURIT O PREZENTATOARE TV DE LA NOI IN URMA CU PUTIN TIMP!!!

Lisa Colagrossi, o cunoscută şi îndrăgită prezentatoare tv în vârstă de 49 de ani, s-a stins din viaţă în urma unui atac cerebral pe care l-a suferit după ce a realizat un reportaj.

ANUNŢ FABULOS!!! NEŞU A FOST VĂZUT MERGÎND ÎN…!!! „E ADEVĂRAT!!! DE ASTĂZI…” 

Lisa Colagrossi, îndrăgita prezentatoare ABC, s-a stins din viaţă în timp ce se întorcea, însoţită de un cameraman de la un eveniment. Acesta a chemat imediat ambulanţa, însă medicii nu au putut face nimic pentru ea.

Accidentul vascular cerebral suferit din cauza unui anevrism i-a fost fatal.

INCREDIBIL!!! CE VEDETA DIN ROMANIA TREbUIA SA FIE IN AVIONUL MORTII!!! S-A RAZGANDIT IN ULTIMUL MOMENT!!! DEZVALUIRI CUTREMURATOARE!!!

Vestea a căzut ca un trăznet atât pentru colegi şi pentru telespectatori, dar mai ales pentru familia ei. Înainte de toate, Lisa era soţie şi mama a doi băieţi în vârstă de 11 şi 15 ani.

FOTO SOC!!! PRODANCA SI REGHE AU RAMAS INTERZISI CAND SI-AU VAZUT FATA LOR ASA!!! IPOSTAZE INCENDIARE!!!

Potrivit medicilor, Lisa nu a avut nicio şansă de supravieţuire. Din momentul atacului a căzut şi nu a mai fost nici măcar o clipă conştientă.

VIDEO INCENDIAR! Iată DOVADA! Casnica MARITATA şi Drăghia sînt ÎMPREUNĂ! N-AU MAI REZISTAT SI AU FACUT-O IN VAZUL LUMII!!! IMAGINI EXPLICITE!!!

Colegii s-au arătat de asemenea dărâmaţi de vestea tragică. Aceştia susţin că o respectau foarte mult pe Lisa pentru ceea ce făcea, era un reporter profesionist.

ULUITOR! IUBITUL a prins-o pe Mihaela Rădulescu ÎN PAT cu un alt bărbat! Ce a URMAT…

sursa: libertatea.ro

VIDEO CUTREMURĂTOR!!! MINUNE ÎN POSTUL PAŞTELUI!! CE MIRACOL A FĂCUT PAPA E NEMAIVĂZUT!!! ŢI SE FACE PIELEA DE GĂINĂ!!! 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×