DOLIU pentru o vedetă TV! „A MURIT în braţele mele!”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
03/04/2015, 15:07
DOLIU pentru o vedetă TV! „A MURIT în braţele mele!” GALERIE FOTO

O vedetă TV de la noi trece, conform propriilor spuse, printr-o perioadă extrem de dificilă, după ce a suferit o dramă personală, pe care a împărtăşit-o apropiaţilor cu lacrimi în ochi.

Oana Roman trece prin momente dificile, după ce a pierdut o fiinţă dragă sufletului ei. Vedeta a mărturisit că totul s-a întâmplat noaptea trecută şi că şi-a dat ultima suflare în braţele ei.

ACUM! BOMBA IN SHOWBIZ!!! Două VEDETE AU DIVORŢAT în MARE secret! Nimeni nu se aştepta la asta!!!

Oana Roman a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin care şi-a anunţat prietenii virtuali că trece prin momente dificile. Tasha, unul dintre căţeii familiei, a încetat din viaţă. Vedeta le-a dezvăluit prietenilor ei virtuali că animalul şi-a dat ultima suflare în braţele ei.

ANUNT FABULOS!!! CE BANI PRIMIM DE LA GUVERN INAINTE DE PASTE!!! MILIOANE DE ROMANI, VIZATI!!!

Acum 12 ani, după ce pierdusem înainte de vreme un căţel, am luat-o pe Tacha! Mi-a fost prieten şi companion fidel, a fost lângă mine în anii în care eram singură si mi-a oferit iubire neconditionaţă! Aseară, a plecat în Raiul căţeilor!

FOTO SOC!!! PRODANCA SI REGHE AU RAMAS INTERZISI CAND SI-AU VAZUT FATA LOR ASA!!! IPOSTAZE INCENDIARE!!!

 

Am încercat tot ce am putut să o salvăm, dar vârsta ei era înaintată! Mulţumesc doctrului care mi-a prescris tratament pentru ea şi a încercat să o salveze, dar care a fost sincer şi mi-a spus ca nu mai are sanse!

TRAGEDIE FARA MARGINI!!! IERI IL VEDEAM LA TV, ACUM A MURIT LA DOAR 34 DE ANI!!! TOATA TARA E IN DOLIU!!! 

A plecat liniştită în braţele mele! M-a aşteptat să mă întorc de la filmari, pentru că se simţea foarte rău dinainte să plec şi mi-era teamă că va pleca fără ca eu să fiu acasă! Totuşi m-a asteptat şi azi noapte, s-a aşezat în pat lângă mine, s-a lipit de mine şi a plecat! Îmi va fi dor de tine Tacha!”, a scris Oana Roman pe o reţea de socializare.

FOTO SOC!!! MEME STOICA, DE NERECUNOSCUT!!! CUM ARATA DUPA UN AN DE INCHISOARE!!!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×