Doliu pentru fiul premierului Albaniei! Logodnica lui a murit în timpul cutremurului. „A fost găsită sub dărâmături”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/11/2019, 10:51
Doliu pentru fiul premierului Albaniei! Logodnica lui a murit în timpul cutremurului. „A fost găsită sub dărâmături” GALERIE FOTO
Fata a fost găsită moartă sub dărâmături. Sursa foto - facebook

Doliu pentru fiul premierului Albaniei care traversează o perioadă dificilă. Astfel, una dintre victimele cutremurului care a lovit țara este chiar nora prim ministrului. Salvatorii au găsit-o sub dărâmături, înconjurată de întreaga ei familie. Toți erau decedați. Din păcate, numărul persoanelor care au murit în urma cutremurului de 6,4 grade a ajuns la 40. Autoritățile spun însă că acesta ar putea crește în orice moment pentru că salvatorii nu și-au terminat încă treaba.

Doliu pentru fiul premierului Albaniei!

Cert este că printre dărâmături a fost găsită și Kristi Reçi, logodnica fiului premierului Albaniei, Gregor Rama. De altfel, tânărul a postat pe o rețea de socializare un mesaj impresionant. Acesta a confirmat că „printre nenumăratele victime ale tragediei se numără şi cea mai apropiată persoană mie, alături de fratele, mama şi tatăl său”, adăugând că cei patru au fost găsiţi „sub dărâmături”.

Sute de oameni au fost răniţi, iar multe persoane sunt dispărute, operaţiunile de recuperare fiind încă în desfăşurare. În regiune s-au produs mai multe replici, seismele înregistrând magnitudini de 5.0 şi 4.8, potrivit Ministerului Apărării din Albania. Seismul este considerat cel mai mare din ultimele decenii produs în Albania și a provocat pagube uriașe, conform unui anunț făcut de autoritățile albaneze.

Logodnica lui a murit în timpul cutremurului

Și România a trimis de urgență echipe de intervenție, dar și ajutoare în Albania. Președintele Klaus Iohannis a transmis și un mesaj de condoleanțe, după cutremurul care a lovit această țară. „Cu profundă tristeţe am aflat despre cutremurul devastator din ţara dumneavoastră, soldat cu pierderi de vieţi omeneşti şi sute de persoane rănite. În aceste momente de grea încercare pentru poporul albanez, doresc să adresez în numele meu şi al României condoleanţe familiilor victimelor şi urări de grabnică recuperare pentru cei răniţi”, se arată în mesajul şefului statului.

Cutremurul s-a produs la o adâncime de doar 10 kilometri și la o distanță de 34 de kilometri față de Tirana, capitala țării. Cutremurul de 6,4 grade a fost resimțit pe o distanță de sute de kilometri.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×