VIDEO. Bătaie la înmormîntarea tatălui Andreei Marin. Un jurnalist a fost lovit de fratele vedetei

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
06/03/2016, 00:03
VIDEO. Bătaie la înmormîntarea tatălui Andreei Marin. Un jurnalist a fost lovit de fratele vedetei

UPDATE. Incident la înmormântarea tatălui Andreei Marin. Fratele vedetei de televiziune s-a înfuriat pe un jurnalist şi l-a luat la bătaie. Doi agenţi de pază au intervenit.

Fratele vitreg al Andreei Marin a luat la bătaie un jurnalist care se afla în afara cimitirului.

Deranjat de prezenţa acestuia, fiul lui Dan Marin a sărit cu pumnii pe jurnalistul care încerca să filmeze de la distanţă câteva cadre.

Jurnalistul a fost trântit la pământ, iar fratele vedetei a început să-i împartă pumni şi picioare. Norocul operatorului a fost că doi agenţi de pază au intervenit imediat.

La faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie, iar jurnalistul a mers să depună plângere pentru lovire.

Momente sfâşietoare pentru Andreea Marin. Vedeta îşi conduce tatăl pe ultimul drum, sâmbătă. Dan Marin va fi înmormântat la Cimitirul Sfinţii Apostol Petru şi Pavel din Iaşi, după un priveghi ţinut departe de ochii presei. Suferinţa Andreei Marin este cu atât mai mare, cu cât tatăl a fost părintele care a crescut-o după ce mama ei a murit când Andreea era doar un copil.

Joi dimineaţă, Andreea Marin a anunţat că şi-a pierdut tatăl. Andreea Marin a publicat câteva imagini de colecţie, cu ea şi cu tatăl ei, alături de un mesaj sfâşietor.

„Sufletul şi sprijinul meu de o viaţă, Tata, s-a ridicat la cer, acolo unde sunt îngeri şi mama, şi bunicii mei şi atâţia oameni dragi ce s-au stins mult prea devreme…Tata a fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viaţa, în momentele grele şi bune, necondiţionat, până în ultima clipa”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Tatăl Andreei Marin ar fi împlinit, duminică, 70 de ani. Vedeta nu a dat alte detalii referitoare la moartea acestuia.

În anul 1984, mama Andreei Marin, Violeta, a murit la vârsta de 35 de ani. Ea şi sora vedetei, Cristina, care avea 4 ani, se aflau în maşina condusă de tatăl ei, care pe atunci avea 38 de ani. Un bolid de lux a scăpat de sub control şi a intrat în maşina familiei Marin. Dan a devenit şi mam-ă şi tată pentru cele două fiice ale sale, care erau încă la vârste extrem de fragede.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×