DOLIU. O mare cîntăreaţa de muzică country a murit

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
01/08/2015, 13:47
DOLIU. O mare cîntăreaţa de muzică country a muritGALERIE FOTO

Cântăreaţa de muzică country Lynn Anderson, cunoscută pentru interpretarea piesei „(I Never Promised You a) Rose Garden”, premiată cu Grammy în 1971, a murit joi, la vârsta de 67 de ani, într-un spital din Nashville, SUA, potrivit purtătorului său de cuvânt, citat de Reuters.

Lynn Anderson, care se întorsese recent dintr-o călătorie în Italia, a fost internată joi la Centrul medical al Universităţii Vanderbilt, pentru a i se trata o pneumonie, însă, în aceeaşi zi, a suferit un atac de cord, a anunţat Mark Logsdon.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

 

Te crezi un şofer bun? 75% dintre cei care se uită la imaginea asta greşesc răspunsul! Tu ştii cine intră în intersecţie?

„Lynn înfloreşte acum în grădina de trandafiri a lui Dumnezeu. Îi vom simţi lipsa şi ne-o vom aminti cu drag”, a spus cântăreaţa de muzică country Dolly Parton.

ADELINA PESTRIŢU, ANUNŢ ŞOC! FANII AU ÎNMĂRMURIT! „Am …”

Născută în Grand Forks, statul North Dakota, Lynn Anderson a crescut în California, unde şi-a început cariera muzicală şi a devenit campioană mondială la echitaţie.

MATEMATICA nu e grea, dar nici uşoară! Asta e ECUAŢIA SIMPLĂ care le dă mari bătăi de cap românilor! Foarte mulţi greşesc răspunsul! 

Primele piese de succes ale lui Anderson, „Ride, Ride, Ride” şi „If I Kiss You (Will You Go Away)”, lansate în anii 1960, au fost compuse de mama acesteia, Liz, fiind urmate de cântece ca „Promises, Promises” şi „That’s a No No”.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×