DOLIU NAŢIONAL. Programele posturilor de televiziune, schimbate radical

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
31/10/2015, 16:54
DOLIU NAŢIONAL. Programele posturilor de televiziune, schimbate radical

Cele trei zile de doliu naţional schimbă radical programele posturilor de televiziune, care vor renunţa în această perioadă la emisiunile de divertisment. Guvernul a declarat trei zile de doliu naţional, în memoria celor 27 de persoane care şi-au pierdut viaţa în incendiul de la Club Colectiv.

Pro TV avea programată azi reluarea emisiunii Vocea României. În locul ei vor fi film şiprograme speciale de ştiri. Luni, în program era MasterChef şi serialul de comedie Las Fierbinţi, care nu vor fi difuzate.

Antena 1 nu va mai difuza emisiunile de divertisment în aceste zile. Astăzi, în program era Te cunosc de undeva, iar mâine seară urma să fie pe post SuperBingo Metropolis şi HamTalent. Luni era ziua Poftiţi de vă iubiţi, în locul căreia va intra altceva. Nici Un Show Păcătos nu va fi pe post. Postul Intact nu va difuza nici publicitate în acesta zile, după recomandarea Uniunii Agenţiilor de Publicitate din România.

Kanal D a renunţat astăzi la reluarea emisiunii Roata norocului, care trebuia difuzată la prânz. Diseară, în loc de Vacanţa Mare, postul are în program un film românesc. Duminică seara au fost scoase din grilă alte două emisiuni: Roata norocului şi Vacanţa mare.

sursa: paginademedia.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×