DOLIU MARE în cinematografia românească! A MURIT!!!

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
09/06/2015, 13:09
DOLIU MARE în cinematografia românească! A MURIT!!!GALERIE FOTO

Drama uriasa in cinematografia romaneasca! Actorul care a jucat in zeci de filme romanesti, pelicule de mare succes in cinematografia romaneasca a decedat

IMAGINI BOMBĂ CU NOUA IUBITĂ A LUI SILVIU PRIGOANĂ! BAHMUŢEANCA E ÎN LACRIMI! GALERIE FOTO INCENDIARĂ!

Fostul mare rugbist şi cascador Ion ”Jean” Polizache, care a apărut în numeroase filme ale lui Sergiu Nicolaescu şi a filmat alături de Florin Piersic ori Ernest Maftei, a încetat din viaţă. El este cunoscut românilor mai ales pentru rolul lui din ”Nea Mărin Miliardar”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

SIMONA HALEP. Imagini BOMBĂ cu noul iubit! Nu e fiul lui SPONTE 

Jean Polizache a jucat rugby la Dinamo şi Rulmentul Bârlad, iar apoi a rămas apropiat de acest sport. Inclus în prima echipă de cascadori români pentru filmul ”Dacii”, de regizorul Sergiu Nicolaescu, a avut mai apoi apariţii în circa o sută de pelicule, printre ele figurând seria ”Haiducii”, ”Un comisar acuză”, ”Mihai Viteazu” şi ”Nea Mărin Miliardar”. A fost bun prieten cu Ilarion Ciobanu, de asemenea fost jucător de rugby.

El e BĂRBATUL care A REFUZAT să facă SEX cu Simona Halep!A făcut TOTUL public!

Din postura de cascador, Jean Polizache a trăit numeroase momente frumoase, dar şi unele în care viaţa i-a fost în pericol. În filmul „Un comisar acuză”, peste automobilul în care se afla s-a răsturnat un altul, cu care a intrat în coliziune. „Am ţinut 1.500 de kilograme pe mine, atunci! ”, povestea în urmă cu ani. A fost salvat de faptul că, fiind sportiv de performanţă, avea o pregătire fizică ireproşabilă.

ULTIMA ORĂ! Anunţ DRAMATIC! “Din păcate, Gabriel Cotabiţă…” 

”Îmi amintesc că mă aflam pe o targă şi cineva, de la machiaj, văzându-mă a spus ceve de genul vai, ce seamănă manechinul acela cu Polizache… Ei n-au oprit, ci au filmat in continuare. Iniţial, maşina trebuia să cadă în spatele celei în care mă aflam. Făcuseră o rampă specială.

ARMATA ROM NĂ, CE ANUNŢ! Vestea care îi interesează pe milioane de tineri! PREŞEDINTELE KLAUS IOHANNIS a luat DECIZIA! 

Însă maşina noastră şi aceea care zbura peste nu s-au sincronizat. Aşa că a căzut exact pe partea din spate. Norocul meu a fost că scoseseră scaunele din spate. Mi-am revenit după un timp, însă a fost o perioadă dificilă din viaţa mea”, povestea Jean Polizache în urmă cu mai mulţi ani.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×