TRAGEDIE! Un LIDER de partid şi soţia sa au decedat într-un accident rutier! Mesajul înainte de MOARTE

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
31/03/2015, 09:38
TRAGEDIE! Un LIDER de partid şi soţia sa au decedat într-un accident rutier! Mesajul înainte de MOARTE GALERIE FOTO

Doliu în lumea politică! Unul dintre cei mai importanţi membri ai PSD la nivel regional s-a stins în urmă cu puţin timp, impreuna cu soţia sa au murit în urma unui accident de circulaţie.

Radu Onofrei, în vârstă de 45 de ani, preşedintele PSD Măceşu de Sus, dar şi soţia acestuia au murit în această dimineaţă în urma unui accident de circulaţie. În tragicul eveniment şi-a pierdut viaţa şi preşedintele Partidei Romilor Dolj.

FOTO SOC!!! PRODANCA SI REGHE AU RAMAS INTERZISI CAND SI-AU VAZUT FATA LOR ASA!!! IPOSTAZE INCENDIARE!!!

Nicolae Dumitru, în vârstă de 71 de ani, din Craiova, preşedintele Paridei Romilor Dolj, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pătruns pe contrasens unde a lovit un autoturism condus de preşedintele PSD Măceşu de Sus. Radu Onofrei şi soţia sa şi-au pierdut viaţa în urma accidentului.

ACUM! BOMBA IN SHOWBIZ!!! Două VEDETE AU DIVORŢAT în MARE secret! Nimeni nu se aştepta la asta!!!

Tragicul eveniment a avut loc în afara localităţii Bârca. Şoferul vinovat de producerea accidentului a decedat şi el pe loc, iar pasagera de pe locul din dreapta a ajuns la Spitalul Judeţean din Craiova unde a primit îngrijiri medicale.

FOTO SOC!!! MEME STOICA, DE NERECUNOSCUT!!! CUM ARATA DUPA UN AN DE INCHISOARE!!!

Cu o zi înainte de a muri în accident împreună cu soţia, Radu Onofrei postase pe pagina de Facebook o fotografie cu ei doi care surprindea momentul în care el îi dăruia un buchet de flori şi îi săruta mâna. Fotografia era însoţită de următorul text:

ANUNT FABULOS!!! CE BANI PRIMIM DE LA GUVERN INAINTE DE PASTE!!! MILIOANE DE ROMANI, VIZATI!!!

DOLIU în televiziune! O celebră prezentatoare TV A MURIT! 

„Puterea unei femei stă în eleganţa, gingăşia şi dulceaţa de care dă dovadă. Femeia este acea fiinţă minunată care ne naşte în dureri. Ea suferă nopţi, adesea se ascunde în pernă plângând când copilul este bolnăvior.

TRAGEDIE FARA MARGINI!!! IERI IL VEDEAM LA TV, ACUM A MURIT LA DOAR 34 DE ANI!!! TOATA TARA E IN DOLIU!!! 

FOTO / ANAMARIA PRODAN, MEGA LOVITURA DATA IN STATELE UNITE!!! 3.000 OAMENI AU OVATIONAT-O LA LAS VEGAS!!!

Este fiinţa care nu se opreşte niciodată să îşi arate dragostea. Ea trebuie să se simtă preţuită, respectată şi iubită!!!“. Onofrei părea un romantic incurabil. Pagina sa abundă de mesaje de dragoste transmise soţiei şi de fotografii cu ei doi.

TRAGEDIE FARA MARGINI!!! IERI IL VEDEAM LA TV, ACUM A MURIT LA DOAR 34 DE ANI!!! TOATA TARA E IN DOLIU!!! 

„Am promis că te voi urma mereu. Întinde-mi, te rog, mâna şi cheamă-mă, sunt aici să te sprijin, să te ocrotesc şi să te iubesc, să plâng şi să râd împreună cu tine, orice se va întâmpla, la începutul fiecărui zâmbet, la capătul fiecărei lacrimi, îţi voi fi partener pe drumul vieţii…“.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×