DOLIU în lumea muzicii! Un celebru artist A MURIT

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
28/06/2015, 21:42
DOLIU în lumea muzicii! Un celebru artist A MURIT GALERIE FOTO

Basistul trupei „Yes”, Chris Squire, a murit duminică (28 iunie) la vârsta de 67 de ani, în ciuda eforturilor făcute de medici pentru a-l salva de boala care-l măcina.

Ultima oră! ARMATA, OBLIGATORIE în România? ANUNŢ BOMBĂ! S-a votat: “DA, aşa vrem!” 

Chris Squire, cunoscut pentru contribuţia de basist adusă trupei „Yes”, a decedat duminică în confortul propriului cămin din Phoenix, Statele Unite ale Americii. Artistul a pierdut lupta cu boala gravă de care suferea, o formă rară de leucemie. Acesta a urmat un tratament îndelungat, însă doctorii nu l-au mai putut salva, potrivit udiscovermusic.com.

TRAGEDIE! BIANCA DRĂGUŞANU E DISTRUSĂ! SINCUCIDEREA CARE A ŞOCAT LUMEA MONDENĂ DIN ROM NIA!

„Sunt absolut devastat, dincolo de cuvinte, pentru că trebuie să raportez trista veste a morţii dragului meu prieten, coleg şi sursă de inspiraţie, Chris Squire”, a spus colegul lui din trupa „Yes”, Geoffrey Downes, pe o reţea socială.

DIVORŢ BOMBĂ ÎN ROM NIA! UNUL DINTRE CEI MAI CELEBRI POLITICIENI ÎŞI LASĂ NEVASTA!

Un oficial rus cere închiderea Facebook

Chris Squire s-a născut în Londra, în anul 1948. Acesta a fost membru fondator al trupei „Yes” şi singurul cântăreţ care a avut melodii pe fiecare dintre albumele lor. Squire anunţase că va lua o pauză din cântat împreună cu trupa, iar Billy Sherwood avea să-l înlocuiască ca basist în următorul lor turneu. Formaţia „Yes” va cânta live pentru prima oară fără Chris Squire în turneul care urmează să înceapă la data de 7 august în acest an.

ULTIMA ORA!!! Anunţ ZILEI despre Gabriel Cotabiţă!!! FOTO DE LA SPITAL!!! 

sursa: click.ro 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×