TRAGEDIE de ULTIMA oră! Ne MOR marii artişti ai ţării! O MARE VOCE a României s-a stins din viaţă!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
08/07/2015, 07:15
TRAGEDIE de ULTIMA oră! Ne MOR marii artişti ai ţării! O MARE VOCE a României s-a stins din viaţă! GALERIE FOTO

TRAGEDIE de ULTIMA oră în lumea artistică din României! Ne MOR marii artişti ai ţării! O MARE VOCE a României s-a stins din viaţă, în urmă cu puţin timp! 

Spunea că muzica este viaţa ei şi că a cântat chiar şi în scaun cu rotile, conform spynews.ro. „Mă văd urcată pe scenă şi cântând”, spunea în urmă în câţiva ani artista de patul de spital.

CLIPE DRAMATICE PENTRU VEDETA ANTENEI 1!!! A AJUN S DE URGENTA LA SPITAL IAR VERDICTUL MEDICILOR A MARCAT-O PE VIATA!!!!

Angela Ciochină – CLICK PE POZĂ SUS IN GALERIA FOTO – a fost colegă de scenă cu Angela Similea şi Mihaela Runceanu. Angela Ciochină este o solistă vocală, compozitoare şi profesoară de canto. S-a măritat la 38 de ani, cu un om de radio, dar n-a stat cu acel bărbat decât câteva luni, pe motiv că nu aveau nimic în comun.

ACUM!!! STIREA MOMENTULUI IN ROMANIA DESPRE CINE FACE ARMATA!!! E OFICIAL!!! “TINERII…”

Angela a povestit că s-au cunoscut prin telefon.

TRAGEDIE de ULTIMA oră! Ne MOR marii artişti ai ţării! O MARE VOCE a României s-a stins din viaţă!

Cântăreaţa s-a născut în comuna Urecheni (judeţul Neamţ) şi era fată de preot. A lansat şlagărele “Odată cu cîntecul”, “Am vrut” şi “Salcâmul de pe strada mea”. În 2007, după decesul tatălui ei, Angela Ciochină a revenise în casa părintească.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×