Ultima oră! CE TRAGEDIE! ROM NIA, ÎN DOLIU! A murit „Îngerul copiiilor”!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
10/06/2015, 11:52
Ultima oră! CE TRAGEDIE! ROM NIA, ÎN DOLIU! A murit „Îngerul copiiilor”! GALERIE FOTO

O veste tragică a lovit astăzi România şi milioane de oameni vor fi distruşi la aflarea ei. Una dintre cele mai importante personalităţi ale ţării a murit la vîrsta de 58 de ani.

Profesorul universitar doctor Ioana-Alina Anca, unul dintre medicii pediatri valoroşi ai României, a murit. Anunţul a fost făcut de Societatea Română de Pediatrie.

Decizie radicală luată de Anamaria Prodan! REGHE e şocat! “Este definitiv, ADIO!” 

“Regret profund disparaţia prematură a doamnei profesor dr. Ioana Anca, eminent medic pediatru şi om de imensă valoare morală”, a transmis preşedintele Societăţii Române de Pediatrie, Profesorul Universitar Doctor Marin Burlea,

Născută în 1957 la Bucureşti, Ioana-Alina Anca a absolvit Facultatea de Pediatrie din cadrul UMF Carol Davila şi a fost cunoscută datorită activităţii sale cu specilizare în ecografie generală şi studii complementare de Cardiologie Pediatrică.

DOLIU MARE în cinematografia românească! A MURIT!!! 

Prof. Dr. Anca, un adevărat „Înger al copiilor”, şi-a început experienţa profesională în 1985 la Catedra de Fiziopatologie a Universităţii, iar din anul 2002, a urmat cursuri de pregătire internaţionale, în Ungaria, Lituania, Elveţia şi Statele Unite ale Americii, pe teme precum boli cardiovasculare ale copiilor, vaccinologie pediatrică, nutriţie, ecocardiografie fetală.

A obţinut titlul de Doctor în Ştiinţe Medicale în anul 2000, odată cu publicarea tezei de doctorat pe tema bolilor congenitale de cord la copii. Continuarea experienţei sale profesionale a însemnat, totodată, implicarea în numeroase asociaţii de profil, din ţară şi din străinătate.

Anunţ BOMBĂ pentru fumători! Ce se întîmplă cu ţigările!

A ocupat funcţia de Membru Fondator al Grupului de Cardiologie pediatrică al Societăţii Române de Cardiologie din cadrul Societăţii Române de Cardiologie, Vicepreşedinte al Societăţii Române de Pediatrie Socială.

Medicul a făcut parte din Societatea Română de Ultrasonografie în Biologie şi Medicină (SRUMB), European Federation of Societies for Ultrasound in Medicine and Biology (EFSUMB), World Federation for Ultrasound in Medicine and Biology (WFUMB), European Society for Pediatric Infectious Disease (ESPID), Societatea Română de Hepatologie şi Gastroenterologie Pediatrică, al Central European Vaccination Advisory Group (CEVAG), Societatea Română de Pediatrie.

MIRACULOS! Arsenie Boca I-A VINDECAT! Anunţ CUTREMURĂTOR! 

Cu peste 30 de ani de experinţă în domeniul medical, Prof. Dr. Ioana Anca a coordonat şi publicat peste 100 de articole în reviste şi volume de specialitate din România şi din străinătate.

Sursă: www.romanialibera.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×