DOLIU în lumea filmului! O cunoscută actriţă a încetat din viaţă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/02/2015, 13:00
DOLIU în lumea filmului! O cunoscută actriţă a încetat din viaţă

Actriţa americană June Fairchild, una dintre vedetele comediei „Printre fumuri/ Up In Smoke”, a murit la vârsta de 68 de ani, din cauza unui cancer hepatic.

Actriţa americană a murit joi, într-un spital din Los Angeles. June Fairchild a devenit cunoscută pentru filme precum „Pretty Maids All in a Row” – în care a jucat alături de Rock Hudson, „Pe urmele banilor/ Thunderbolt and Lightfoot” – în care i-a avut ca parteneri de afiş pe Clint Eastwood şi Jeff Bridges, şi „Al şaselea soţ/ Sextette” – ultimul film important al actriţei Mae West, potrivit contactmusic.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

A jucat şi alături de Jack Nicholson în „Condu, spuse el!/ Drive, He Said” şi în comedia „Head”, alături de trupa rock The Monkees, dar este probabil cel mai cunoscută pentru rolul din comedia din 1978 „Printre fumuri/ Up In Smoke”, cu Cheech Marin şi Tommy Chong, în care a interpretat rolul unei dependente de droguri.

sursa: mediafax.ro

 

Închide ×