Doliu în muzica populară! O artistă de numai 10 ani a încetat din viaţă!

Raluca Ogaru   
în Reality show
08/04/2018, 16:18
Doliu în muzica populară! O artistă de numai 10 ani a încetat din viaţă! GALERIE FOTO

Cântăreaţa de muzică populară Ana Maria Gheorghiţoaia a fost diagnosticată acum o săptămână cu viroză, iar medicii i-au dat o reţetă şi au trimis-o acasă. Copila însă a început să se simtă din ce în ce mai rău şi a mers din nou la camera de gardă, după câteva zile.

Pentru că starea ei s-a agravat, medicii din Rovinari au decis să o transporte la Bucureşti, la Spitalul Marie Curie. Din păcate, în Sâmbăta Mare, micuţa artistă s-a stins din viaţă, lăsând în urmă multă suferinţă şi durere.

”Era confuza. Au chemat infectionistul, au chemat neurologul. A fost dusa pe ATI, a facut convulsii tonico-clonice, cu febra 39, si dupa aceea s-a stabilit sa fie transferata la Bucuresti, la ‘Marie Curie’. Am inteles ca, deocamdata, starea este stationara. Este tot in coma, dar foarte multe nu stim. A fost o suspiciune de encefalita, cu lichid clar. Ulterior s-a stabilit ca este o encefalita acuta”, a precizat joi pentru pandurul.ro, dr. Larisa Panduru, medic in cadrul Directiei de Sanatate Publica (DSP) Gorj. 

În cele din urmă, se pare că micuţa artistă ar fi suferit de meningită. Ana Maria Gheoghitoiu era supranumită ”copilul minune din Rovinari”. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×