Doliu în muzica populară! Cântăreţul Călin Horon a murit la 49 de ani

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
21/10/2019, 16:29
Doliu în muzica populară! Cântăreţul Călin Horon a murit la 49 de ani GALERIE FOTO
Călin Honor a murit în Statele Unite ale Americii. Sursa foto - facebook

Doliu în muzica populară! Din Statele Unite ale Americii vin vești proaste – Călin Horon plecat din România în urmă cu mai mulți ani s-a stins din viață. Artistul a murit zilele trecute, la vârsta de 49 de ani, după o luptă dură împotriva cancerului. Acesta va fi încmormântat la o săptămână după ce a trecut în lumea celor drepți. Se întâmplă lucrul acesta pentru că este membru al bisericii Ghetismani din Chicago.

Doliu în muzica populară!

„În 2016, am fost descoperit cu un cancer malignal de gradul IV, stadiu terminal, nu era nicio soluție. Am început chimioterapia, din trei în trei săptămâni. În 2017, am avut un accident pe trecerea de pieton, un băiat din Venezuela m-a luat din plin și m-a aruncat peste capota mașinii, și de acolo m-a scos Domnul. În octombrie 2018, am hotărât să iau Legământul cu Domnul, deși am fost cântăreț de muzică populară timp de 24 de ani.

În noiembrie, am fost în căruț cu rotile, iar într-o lună de zile, Dumnezeu și-a arătat puterea Lui, îndurarea și mila Lui, că are îndurare de fiecare. Am fost un gunoi, un nenorocit în fața lui Dumnezeu. N-am știut că există Dumnezeu până la 46 de ani, deși am trecut prin muzica folclorică prin toate păcatele lumii”, dezvăluia Călin Horon, în urmă cu doar câteva luni, în cadrul unei mărturii la Biserica Maranata din Phoenix, Arizona.

Doliu în muzica populară! Călin Honor
Călin Honor era un interpret de muzică populară apreciat. Sursa foto – facebook

Cântăreţul Călin Horon a murit la 49 de ani

De altfel, moartea artistului a fost anunțată chiar de reprezentanții bisericii Ghetismani. „Fratele Calin Horon, membru al bisericii Ghetismani din Chicago, a plecat la Domnul, sambata, 12 octombrie, 2019, in urma unei grea suferinte. Pe data de 30 iunie, anul acesta, Calin Horon, impreuna cu fratele Crinel Damian au cantat la biserica Maranata din Phoenix, Arizona. Refrenul acestei cantari a fost o rugaciune, care se pare ca i-a fost ascultata:
 
„Fă din mine fiinţa, Care m-ai creat să fiu, Dumnezeul meu Cel Viu, Şi framantă-mă cât vrei/: Numai la cer să mă iei! : /”. Calin a fost luat la Cer, si-a sfarsit alergarea pe acest pamant si acum canta impreuna cu ingerii”, au postat aceștia pe o rețea de socializare

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×