Doliu în muzică! Kim English, frumoasa cântăreață, a murit! Anunțul trist al familiei

în Stiri de ultima ora
03/04/2019, 13:53
Doliu în muzică! Kim English, frumoasa cântăreață, a murit! Anunțul trist al familiei GALERIE FOTO

Tragedie în lumea muzicii house internaționale. Cântăreața Kim English a murit, iar fanii artistei sunt șocați de dispariția ei prematură. Pe rețelele de socializare, mai mulți admiratori, dar și colegi de scenă i-au adus omagii și au transmis condoleanțe familiei.

Cine a fost Kim English

Kim English a fost, inițial, o cântăreață de muzică gospel, înainte de a-și face debutul în lumea muzicii electronice și house. Ea a reușit să intre în topuri în anul 1994, cu piesa „Nite Life”, cu care a cucerit topurile din Statele Unite ale Americii. Ulterior, ea a mai reușit să scoată și alte piese de succes, precum „Unspeakable Joy” sau „Missing You”.

Ultimul ei hit, „Nothing’s Impossible”, fusese lansat în anul 2009. De atunci, Kim English dispăruse din prim planul muzicii și se dedicase credinței. Cântăreața era un membru devotat al centrului creștin din Munster, Indiana. Membrii aceste congregații s-au arătat foarte triști după dispariția acesteia.

Ce spune casa de discuri cu care Kim English a colaborat despre moartea sa

„Discografia lui Kim include câteva cântece care sunt recunoscute drept clasice în genul muzicii house. Ea a avut o abilitate unică, atât prin vocea ei, cât și prin talentul de a scrie piese, care i-a făcut pe oameni să danseze și, totodată, să celebreleze bucuria vieții, dată de Dumnezeu.

A fost un membru devotat al centrului creștin din Munster, Indiana. Deși a avut multe oportunități de a călători în toată lumea datorită carierei sale muzicale, ea a rămas un membru devotat al familiei și bisericii sale și nu s-a lăsat niciodată distrasă de pe calea pe care ea a considerat-o dreaptă„, a anunțat Nervous Record, casă de discuri cu care artista colaborase în mai multe ocazii.

Detaliile despre cauza morții cântăreței Kim English nu au fost făcute publice, dar cei de la Nervous Records au mai precizat că mai multe amănunte vor fi disponibile zilele următoare. DJ-ii și membrii comunității muzicii house ș-au exprimat condoleanțele în mediul online.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×