Doliu în muzică! Iulia Nachalova a murit la doar 38 de ani! Ce a pățit înainte de tragedie

Dan Stancu   
în Stiri mondene
17/03/2019, 11:59
Doliu în muzică! Iulia Nachalova a murit la doar 38 de ani! Ce a pățit înainte de tragedie GALERIE FOTO

Este doliu în lumea muzicală din Rusia. Frumoasa interperetă Iulia Nachalova a murit la doar 38 de ani. Presa rusă de astăzi scrie pe larg despre problemele de sănătate ale tinerei vedete, despre care se știa că suferă de diabet de mai mulți ani.

Iulia Nachalova a murit la doar 38 de ani. Ce probleme avea

„Astăzi a decedat la Moscova, la vârsta de 38 de ani, renumita cântăreață rusă Iulia Nachalova. Cu o oră în urmă inima Iuliei a încetat să mai bată”, a scris pe Instagram, sâmbătă, cel care o reprezenta în relația cu mass-media. Iulia Nachalova fusese internată în urmă cu câteva zile, în stare foarte gravă.

Mai multe site-uri au scris că vedeta nu mai putea să respire singură și medicii au fost nevoiți să o conecteze la aparate. I-a fost indusă artificial starea de comă și cadrele medicale au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața, însă fără succes. După operația de amputarea a unui picior, au intervenit complicațiile și vedeta a decedat.

Ce scrie presa din Rusia

Presa din Rusia deplânge moartea artistei, care se lupta cu guta și care, acum patru ani, fusese diagnosticată și cu lupus eritematos sistemic, o afecțiune cronică autoimună generalizată a țesutului conjunctiv.

Boala se manifestă prin erupții cutanate, afectare articulară inflamatorie, afectare hematologică (leucopenie, anemie, etc.), leziuni viscerale, manifestări neurologice, limfadenopatie, febră, și alte simptome. Vindecarea de lupus nu este posibilă, dar starea bolnavilor poate fi ameliorată cu ajutorul terapiei hormonale imunosupresoare. Timp de câțiva ani,  Iulia Nachalova s-a tratat de lupus în Statele Unite ale Americii, dar apoi problemele de sănătate s-au agravat și i-au afectat rinichii și plămânii.

O altă vedetă care suferă de lupus este Selena Gomez. „Am aflat că am nevoie de un transplant de rinichi din cauza Lupusului de care sufăr şi m-am recuperat. A fost ceea ce trebuia să fac pentru sănătatea mea”, a spus ea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×