Doliu în lumea presei. Celebrul jurnalist BBC și scriitor Simon Warr a murit răpus de o boală cumplită

Daniel Scripcaru  
înStiri mondene
22/02/2020, 20:12
Doliu în lumea presei. Celebrul jurnalist BBC și scriitor Simon Warr a murit răpus de o boală cumplită
Simon Warr a murit. Sursa foto: theguardian.com

Doliu în lumea presei. Celebrul jurnalist BBC și scriitor Simon Warr a murit răpus de o boală cumplită. Simon Warr avea 65 de ani. Jurnalistul a murit de cancer.

Jurnalistul Simon Warr a murit

Este doliu în lumea presei după ce jurnalistul BBC Simon Warr a murit la vârsta de 65 de ani. Acesta a suferit de cancer la pancreas, o boală foarte gravă.  Jurnalistul Simon Warr, prezentator al postului britanic BBC, a murit sâmbătă dimineața, informează Mirror.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Apropiaţii jurnalistului au făcut anunţul pe Twitter

Cu o mare tristețe îi anunțăm pe toți pe urmăritorii lui Simon că acesta a murit în această dimineață, la 65 de ani, după o scurtă luptă cu un cancer de pancreas”, au scris apropiații jurnalistului pe pagina sa de Twitter.

„Familia lui Simon m-a rugat să le mulțumesc tuturor celor care au trimis mesaje de dragoste, susținere și speranță. Campania lui Simon pentru justiție va continua. Tocmai terminase de scris o carte nouă”, a scris un apropiat al jurnalistului.

„Simon Warr a adus energie uriașă la fiecare apariție pe care a făcut-o pe  BBC Radio 2. El a avut un zel incredibil și o pasiune pentru învățare și dezbatere”, a scris Jeremy Vine.

În plus, el a lăudat stilul lui Simon Warr. „A fost un om extrem de loial și foarte amabil, al cărui stil on-line abraziv a încurajat adevărata grijă și compasiunea sa. Îi plăcea să transmită, să scrie și, mai ales, să învețe. Luat prea curând și mult prea repede. RIP„, a mai scris acesta.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×